TAPAHTUMAT

 

Kun syksyn peruskurssit on saatu käyntiin, Boreal Hanmoodo - School of Martial Art järjestää Seinäjoella vyöarvoon katsomatta kaikille Oriental Moodo -liiton alaisten moodolajien harrastajille suunnatun avoimen hanmoodoleirin, joka kantaa nimeä National Camp 2021!

Olemme vahvasti sitä mieltä, että seuroissa voidaan hyvin, kun niiden vetäjät voivat hyvin! Mikä onkaan siis parempi tapa aloittaa syyskausi, kuin saattaa vetäjät yhteen meitä kaikkia yhdistävien tärkeiden asioiden ympärille?

Aloitamme leiritoimintamme näin kesän kynnyksellä varovaisesti, mutta sitäkin räväkämmin, kuten viime vuonnakin! 25.7.2021 klo 13-17 järjestetään Alavudella jälleen kerran huippujännittävä murskausleiri!

Suosittu Vetäjien Tulikaste saa jatkoa lauantaina 16.1.2021 klo 14-18. Jatkamme uuden kurrikulumin läpikäyntiä siitä, mihin elokuussa jäimme, ja pyrkimyksenä on, että värivöiden sisältö on seuroissa suhteellisen selkeä tämän tapahtuman jälkeen siihen asti, kunnes harrastaja pääsee Kohti Mustaa Vyötä -leirien piiriin.

Jo kaksi kertaa koronasyistä siirtyneet Hanmoodon SM-kilpailut pidetään näillä näkymin Alavudella 15.5.2021. Toivomme syvästi, että keväällä tilanne on tapahtumien järjestämiselle suotuisampi ja päästään piakkoin kisaamaan!

Keväälle on jo suunnitteilla JKL-Open ja Hoi Jeon Hapkidon SM-kilpailut, joten päätimme sijoittaa SM-kilpailut kevätkauden...

Järjestämme ilmenneeseen tarpeeseen SM-kilpailujen jälkeisenä päivänä Alavudella mustan vyön graduointitilaisuuden. Paikka: Boreal Hanmoodo HQ (Järviluomantie 15, 63300 Alavus). Tilaisuus alkaa klo 10.00, aika täsmentyy kokelaille lähempänä, kun lopullinen kokelasporukka selviää.

Uusimpien koronatietojen, -suositusten ja -rajoitusten myötä olemme päättäneet peruuttaa 24.10.2020 päiväykselle suunnitellut Hanmoodon SM-kilpailut. Tilanteen kehitys on valitettavasti nyt sen suuntainen, ettemme nähneet muuta vaihtoehtoa.

Starttileirin jälkeisenä päivänä Seinäjoella pidetään ruskeavöisille, eli mustan vyön kokelaille suunnattu Kohti mustaa vyötä -leiri. Näillä leireillä Dan-kollegio ohjaa ruskeavöisiä kokelaita kädestä pitäen kohti mustan vyön koetta ja näin varmistaa, että osallistujien taso on aikanaan riittävä dan-kokeeseen osallistumiseen. Leirillä käydään...

Elokuun alkuun järjestämme Boreal Hanmoodon toimintaan mukaan jo lähteneille ja Borealin toiminnasta kiinnostuneille hanmoodovetäjille kaksipäiväisen leirityksen. Paikkana on Boreal Hanmoodon päämaja Boreal Hanmoodo HQ (Järviluomantie 15, 63300 Alavus). Leiritys keskittyy Boreal Hanmoodon uusiin sisältöihin.