National Spring Camp Seinäjoella 13.4.2024

21.11.2023

Päivitetty 21.3.

Ilmoittautuminen National Spring Campille täältä!

Kevään suurin leirimme National Spring Camp järjestetään Seinäjoella vain kaksi viikkoa ennen SM-kilpailuja! Sen lisäksi, että leiri on suunnattu kaikille harrastajillemme, ottaa se asiakseen valmistaa kisaporukkaamme kuun lopussa Kalajoella pidettäviin Hanmoodon SM-kilpailuihin! Luvassa on neljä tunnin harjoitusta monipuolisella kattauksella, joka tähtää lajissa kehittymiseen, ja sen kilpailumuodoissa tarvittavien taitojen oppimiseen ja niissä menestymiseen. Vaihtoehtoisella ohjelmalla ja tasoryhmiin jakautumalla saadaan mielekäs ja tehokas päivä kaikille osallistujille junioreista aikuisiin ja valkoisista mustiin vöihin! 

Ensimmäinen treeniosio sisältää otteluteknistä- ja taktista sisältöä Jupe Jyringin johdolla. Osiossa keskitytään oman ja vastustajan ottelutyylin tunnistamiseen. Tätä seuraa Terho Kämäräisen sparritunti, jossa pidetään huoli siitä, että eri tasoiset ottelijat pääsevät harjoittelemaan elävästi kisasäännöillään ja omalla tasollaan. 

Kolmannessa osiossa jaetaan porukkaa kiinnostuksen mukaan: Janne Harjun johdolla on mahdollista harjoitella itsepuolustustekniikkaa koreografiaa rakentamalla ja/tai hioa kokeneen silmän alla SM-kisanäytöstä voittokuntoon. Vaihtoehtoisesti voi tutustua laadukkaan liikkeen osatekijöihin Antti Junikan johdolla henkilökohtaisessa vapaaohjelmassa, jota viedään eteenpäin yhteisenä harjoitusmuotona ja halutessaan myös soolona. 

Viimeinen osio jakautuu räjähtävämpään ja rauhallisempaan osioon, kun Jori Pisilä luotsaa leiriosallistujat korkeiden potkujen maailmaan ja Mikko Anttila ohjaa osallistujat oman liikkuvuutensa ja sen kehittämisen äärelle. Osioista voi valita itselle sopivan. Jorin osiossa käydään läpi SM-kisapotkujen yhden ja kahden jalan tekniikat ja treenataan niitä huippuunsa. Mikon osion keskiössä on tärkeimpien henkilökohtaisten liikkuvuuden kehityskohtien löytäminen ja niihin sopivien harjoitteiden opettelu.

Oli sitten tähtäimenä tulevat SM-kilpailut tai ei, löytyy leiritarjonnasta varmasti paljon kotiin vietävää! Tulehan siis paikalle!

Ilmoittautuminen National Spring Campille täältä!

Paikka ja aikataulu:

Seinäjoen Urheilutalon painitila, Kirkkokatu 15 60100 Seinäjoki, 13.4. Klo 12-17:

12.00-12.15 Leirin aloitus
12.15-13.15 Ottelutekniikka/taktiikka: Ottelutyylin tunnistaminen. Jukka-Pekka Jyrinki 2.dan.
13.14-14.15 Sparritunti: Elävää sparria tasoryhmittäin. Terho Kämäräinen 3.dan.
14.15-14.45 Evästauko
14.45-15.45 Valitse toinen: 1. Itsepuolustusnäytöksen rakentaminen ja hiominen. Janne Harju 4.dan / 2. Henkilökohtainen vapaaohjelma ja laadukkaan liikkeen osatekijät. Antti Junikka 5.dan
15.45-16.45 Valitse toinen: 1. Erikois- ja hyppypotkut. Jori Pisilä 3.dan / Liikkuvuustestaus ja -harjoittelu. Mikko Anttila 4.dan. 
16.45-17.00 Leirin lopetus

Harjoittelemme painitilassa harjoittelutossuilla tai puhtailla sukilla.

Nähdään Seinäjoella 13.4.2024!

Ilmoittautuminen Spring Campille täältä!

Kurkkaa video viime Spring Campiltä!

Kuvat: Inka Kurhela