TAPAHTUMAT

 

Suosittu Vetäjien Tulikaste saa jatkoa lauantaina 16.1.2021 klo 14-18. Jatkamme uuden kurrikulumin läpikäyntiä siitä, mihin elokuussa jäimme, ja pyrkimyksenä on, että värivöiden sisältö on seuroissa suhteellisen selkeä tämän tapahtuman jälkeen siihen asti, kunnes harrastaja pääsee Kohti Mustaa Vyötä -leirien piiriin.

Jo kaksi kertaa koronasyistä siirtyneet Hanmoodon SM-kilpailut pidetään näillä näkymin Alavudella 15.5.2021. Toivomme syvästi, että keväällä tilanne on tapahtumien järjestämiselle suotuisampi ja päästään piakkoin kisaamaan!

Keväälle on jo suunnitteilla JKL-Open ja Hoi Jeon Hapkidon SM-kilpailut, joten päätimme sijoittaa SM-kilpailut kevätkauden...

Järjestämme ilmenneeseen tarpeeseen SM-kilpailujen jälkeisenä päivänä Alavudella mustan vyön graduointitilaisuuden. Paikka: Boreal Hanmoodo HQ (Järviluomantie 15, 63300 Alavus). Tilaisuus alkaa klo 10.00, aika täsmentyy kokelaille lähempänä, kun lopullinen kokelasporukka selviää.

Uusimpien koronatietojen, -suositusten ja -rajoitusten myötä olemme päättäneet peruuttaa 24.10.2020 päiväykselle suunnitellut Hanmoodon SM-kilpailut. Tilanteen kehitys on valitettavasti nyt sen suuntainen, ettemme nähneet muuta vaihtoehtoa.

Starttileirin jälkeisenä päivänä Seinäjoella pidetään ruskeavöisille, eli mustan vyön kokelaille suunnattu Kohti mustaa vyötä -leiri. Näillä leireillä Dan-kollegio ohjaa ruskeavöisiä kokelaita kädestä pitäen kohti mustan vyön koetta ja näin varmistaa, että osallistujien taso on aikanaan riittävä dan-kokeeseen osallistumiseen. Leirillä käydään...

Elokuun alkuun järjestämme Boreal Hanmoodon toimintaan mukaan jo lähteneille ja Borealin toiminnasta kiinnostuneille hanmoodovetäjille kaksipäiväisen leirityksen. Paikkana on Boreal Hanmoodon päämaja Boreal Hanmoodo HQ (Järviluomantie 15, 63300 Alavus). Leiritys keskittyy Boreal Hanmoodon uusiin sisältöihin.

Boreal Hanmoodon SM-kilpailut räjähtävät käyntiin Alavudella 2.5.2020! Tapahtumassa kilpaillaan täyskontaktiottelussa, itsepuolustusnäytöksissä, erikoispotkuissa ja asetekniikkavapaaohjelmissa. Tarkemmat tiedot ja kisakutsu tulossa lähiaikoina, joten pysy kuulolla! Kilpailut ovat avoimet kaikille Hanmoodon ja Hoijeon Hapkidon harrastajille.