TAPAHTUMAOHJEISTUS

Osallistuminen tapahtumiimme on aina vapaaehtoista ja se tapahtuu omalla vastuulla. Kunkin osallistujan tulee oman käytöksensä osalta huolehtia siitä, että toimii yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden eteen. Harjoituksiin, leireille ja kilpailuihin osallistujilta edellytetään kamppailulajin harrastamisen, ja kilpailun ollessa kyseessä myös kamppailulajissa kilpailun, kattavaa tapaturmavakuutusta. Boreal Moodo Oy ei hanki tapahtumiin osallistuville vakuutusta, eikä vastaa osallistujien mahdollisista loukkaantumisista. Tapahtumissamme otetaan kuvia ja videoita. Käytämme materiaalia mahdollisesti toimintamme promootiotarkoituksiin. 

COVID-19 YM.

Muuttuvissa tilanteissa järjestämme tapahtumia ja otamme osaa tapahtumiin erityisellä harkinnalla ja pyrimme huomioimaan (mm.) COVID-19-varotoimet tapahtumissamme ja seuravierailuissa parhaan mukaan. Pidätämme oikeudet muutoksiin ja peruutuksiin pikaisellakin aikataululla tartuntatautivarotoimien ollessa kyseessä.

Suuntaa antava ohjeistus tapahtumiimme osallistuville COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi 

  • Tulethan tapahtumaan täysin terveenä. 
  • Huolehdi niin henkilökohtaisesta- harjoitteluvälineiden- kuin harjoittelutilojenkin hygieniasta.

Palautamme tapahtumiemme osallistumismaksut, mikäli osallistuja haluaa perua osallistumisensa liittyen koronaviruksen tai muun tartuntataudin ehkäisyyn (Koskee Boreal Hanmoodo - School of Martial Artin järjestämiä tapahtumia, seurojen järjestämät tapahtumat ovat oma lukunsa).

Boreal Hanmoodo toimintaa ja -tapahtumia järjestäessään Boreal Hanmoodo seuroilta edellytetään, että alueellisia COVID-19 ym. varotoimia pyritään parhaan mukaan noudattamaan. Edellytämme tätä myös lisensoiduilta ohjaajiltamme vieraillessaan seuroissa. 

Varotoimien tulee olla järkevässä suhteessa vallitseviin olosuhteisiin. Tärkein viestimme on, että nämä asiat otetaan riittävällä vakavuudella huomioon yhteisen turvallisuuden tähden kulloisissakin olosuhteissa.


Mukavia ja turvallisia tapahtumia toivottaen


Dan-kollegio