TAPAHTUMAOHJEISTUS

Osallistuminen tapahtumiimme on aina vapaaehtoista ja se tapahtuu omalla vastuulla. Harjoituksiin, leireille ja kilpailuihin osallistujilta edellytetään kamppailulajin harrastamisen, ja kilpailun ollessa kyseessä myös kamppailulajissa kilpailun, kattavaa tapaturmavakuutusta. Boreal Moodo Oy ei hanki tapahtumiin osallistuville vakuutusta, eikä vastaa osallistujien mahdollisista loukkaantumisista. Tapahtumissamme otetaan kuvia ja videoita. Käytämme materiaalia mahdollisesti toimintamme promootiotarkoituksiin. 

COVID-19

Järjestämme tapahtumia ja otamme osaa tapahtumiin erityisellä harkinnalla ja pyrimme huomioimaan COVID-19-varotoimet tapahtumissamme ja seuravierailuissa parhaan mukaan. Pidätämme oikeudet muutoksiin ja peruutuksiin pikaisellakin aikataululla tartuntatautivarotoimien ollessa kyseessä.

Suuntaa antava ohjeistus tapahtumiimme osallistuville COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi 

  • Tulethan tapahtumaan täysin terveenä. Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita tai olet oireettomana karanteenioloissa, jää kotiin.
  • Jos olet palannut kahden viikon sisään ulkomailta, älä osallistu tapahtumaan.
  • Pue liikuntavaatteet päälle mahdollisuuksien mukaan jo kotona. Näin pukuhuoneessa vietetty aika pysyy mahdollisimman lyhyenä.
  • Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan ennen saliin tuloa ja sieltä lähtiessä. Kädet kannattaa pestä erityisesti, kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut. Jos vettä ja saippuaa ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta. Suosittelemme ottamaan mukaan myös henkilökohtaisia hygieniatuotteita.
  • Vältä kättelyä ja mahdollisuuksien mukaan kasvojen koskettelua.
  • Suojaa suusi ja nenäsi yskiessäsi tai aivastaessasi.
  • Huolehdi turvavälistä aina mahdollisuuksien mukaan muihin ryhmäläisiin. Pariharjoittelussa pyri harjoittemaan mahdollisuuksien mukaan vakiparin kanssa.
  • Huolehdi harjoitteluvälineiden puhtaudesta ottaessasi niitä käyttöön, käytön aikana ja käytön jälkeen.
  • Huolehdi omalta osaltasi myös harjoittelutilan hygieniasta.

Palautamme tapahtumiemme osallistumismaksut, mikäli osallistuja haluaa perua osallistumisensa liittyen koronaviruksen ehkäisyyn (Koskee katto-organisaation järjestämiä tapahtumia, seurojen järjestämät tapahtumat ovat oma lukunsa).

Boreal Hanmoodo toimintaa ja -tapahtumia järjestäessään Boreal Hanmoodo seuroilta edellytetään, että alueellisia COVID-19 varotoimia pyritään parhaan mukaan noudattamaan. Edellytämme tätä myös lisensoiduilta ohjaajiltamme vieraillessaan seuroissa. 

Tilanteen ja olosuhteiden muuttuessa myös varotoimissa voi joustaa. Tärkein viestimme on, että nämä asiat otetaan riittävällä vakavuudella huomioon yhteisen turvallisuuden tähden kulloisissakin olosuhteissa.