TAPAHTUMAT

 

Kesäleiri lähestyy ja tiedot ovat päivittyneet! Leirivetäjiksi kiinnitetty Janne Harju 4.dan, Jori Pisilä 3.dan, Mikko Anttila 3.dan ja Terho Kämäräinen 3.dan! Huomaa, että paikka järjestyy vain 50 ensimmäiselle, eli ole nopea liikkeissäsi! Monipuolisen leiriohjelman löydät alta.

Boreal Hanmoodo Alavus järjestää 22.4.2023 organisaatiomme tukemana Alavuden Töysässä Hanmoodon suomenmestaruuskilpailut 2023! Täytetään tuttu halli taas tatamilla ja kilpaillaan neljässä kilpailumuodossa tannerta tömistäen! Kilpailut ovat avoinna kaikille Suomen hanmoodo- ja hoi jeon hapkido -harrastajille! Toivomme mahdollisimman suurta osanottoa...

Kevään vetäjäviikonloppu räjähtää käyntiin 18.3. kun päämajassamme järjestetään kevään Kohti mustaa vyötä -leiri ja Dan-leiri nykyisille ja tuleville mustille vöille! Leiriä seuraa mukava illanvietto ja seuraava päivä 19.3. pyhitetään kepeämmälle agendalle Vetäjä Workshopin merkeissä. Workshop on luontevaa jatkoa elokuun vetäjäkoulutukselle ja...

Nyt on jo viimeistään hyvä kysyä, oletko sinä vuoden 2023 Boreal Champion? Helmikuun alussa lauantaina 4.2.2023 järjestetään vuoden ensimmäiset ottelusalikisat päämajassamme! (Boreal Hanmoodo Headquarters, Järviluomantie 15 Alavus)

Boreal Hanmoodo - School of Martial Artin kaikkien aikojen toinen Junior Camp käynnistää vuoden 2023 ohjelmatarjontamme päämajassamme Alavudella! Kyseessä on alle viisitoistavuotiaille (ikäraja ei ole ehdoton) suunnattu harjoitteluleiri dan-kollegion ja korkeimpien Boreal Hanmoodo mustien vöiden ohjauksessa.

Kutsumme koolle kaikki Suomen...

10.12.2022 järjestetään kauden toiset ottelusalikilpailut Jyväskylässä, jotka kantavat nimeä #1 Pikkujoulukisat! Mahtavaa, että Jyväskylän porukka otti mahdollisuuden vastaan lähteä kisajärjestäjäksi!

Vuoden 2022 dan-kokeet pidetään päämajassamme Alavudella 19.11.2022! Kokeeseen ovat tervetulleita kaikki kokelaat, joilla on hyväksytty dan-hakemus tai ehdollisesti hyväksytty dan-hakemus, jonka annetut ehdot täyttyvät kokeeseen mennessä. Tämän vuoden kokeeseen on mahdollista päästä vielä 31.7.2022 mennessä saapuneilla hakemuksilla.

Boreal Hanmoodo National Camp järjestetään Seinäjoella 8.10.2022. Tämä suurin valtakunnallinen leiritapahtumamme on tarkoitettu kaikille lajiharrastajille ympäri Suomen. Myös kaikki Suomen Oriental Moo Do -liiton alaisten kamppailulajien harrastajat ovat tervetulleita!

Kisakausi 21-22 oli meille onnistunut! Saimme järjestymään kahdet sopivan kokoiset salikisat ja vihdoin kovin kaivatut SM-kilpailut, joissa ratkottiin viimein suomenmestarit sekä ensimmäinen supersankarimme: Boreal Champion. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin.