HANMOODO SM-2024 KALAJOELLA 27.4.2024

22.11.2023

Päivitetty 14.4.2024

BOOM! 

SM-kisasivusto on avattu! Linkin takaa löydät kilpailukutsut, säännöt, ilmoittautumiskaavakkeen ja muun tarvittavan informaation!
Ilmoittaudu 21.4. mennessä!


Vuoden 2024 Suomenmestaruuskilpailut käydään Kalajoella 27.4.2024! Kilpailuissa tullaan tuttuun tapaan kilpailemaan niin semi- ja täyskontaktiotteluissa, erikoispotkuissa, itsepuolustusnäytöksissä ja henkilökohtaisissa vapaaohjelmissa! 

Edellämainituissa osa-alueissa on jaossa viralliset suomenmestaruudet A-sarjojen voittajille, minkä lisäksi ratkaistaan jo kolmatta kertaa Boreal Champion, eli kilpailujen monipuolisesti menestynein taistelija! Tällä hetkellä Boreal Champion kiertopalkinto on Jyväskylässä Matti Vasaraisella, jolle palkinto siirtyi Alajärven Emmi Seppälältä. Tämän vuoden jälkeen Matin nimi painetaan metallilaatalla pystin kylkeen Emmin viereen ja katsotaan, minne palkinto siirtyy seuraavaksi vuodeksi, vai siirtyykö.

Viime vuoden suomenmestarit (A-säännöt):

Erikoispotkut: Silja Lintula, Perttu Pisilä

Itsepuolustusnäytös: Lilianna Mosina & Matti Vasarainen

Henkilökohtainen vapaaohjelma: Perttu Pisilä

Täyskontaktiottelu: Lilianna Mosina, Emmi Seppälä, Reetta Tiainen, Matti Vasarainen

Kilpailumuodoissa kilpaillaan kaikissa sääntöluokissa, joten myös vasta-alkajille löytyy sopivat sarjat kilpailuun! SM-kilpailut ovat siis kaikkien harrastajien kilpailut, joihin toivotaan mahdollisimman laajaa osanottoa! Kilpailut ovat paras tilaisuus itsensä haastamiseen ja kehittymiseen sekä harjoitteluinspiraation ja -motivaation lisääntymiseen! Tule tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja, kilpailemaan sekä katsomaan huikeita kanssakilpailijoita! 

Kilpailukutsusta löytyy myös majoitustarjous kisaviikonlopulle upeiden Kalajoen hiekkasärkkien läheisyydestä!

Nähdään Kalajoella 27.4.2024!