HANMOODO SM-KILPAILUT 2024!

Tämä on Boreal Hanmoodo - School of Martial Artin ja Boreal Hanmoodo Kalajoen yhteistyössä järjestämien Hanmoodo SM-kilpailuiden 2024 virallinen informaatio- ja ilmoittautumissivu. 


Boreal Hanmoodo Kalajoki järjestää Boreal Hanmoodo - School of Martial Artin tukemana Hanmoodon SM-kilpailut Merenojan liikuntahallissa Kalajoella 27.4.2024! Kilpailut ovat avoinna kaikille Suomen Oriental Moo Do -liiton alaisten kamppailulajien jäsenille (Boreal Hanmoodo, Han Moo Do ja Hoi Jeon Hapkido)!


Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisten takaraja on 21.4.2024. Tähän mennessä on täytynyt ilmoittautua ja maksaa osallistumismaksu, joka on 30€ /1 kilpailumuoto, tai 35€ /2-4 kilpailumuotoa.

Kilpailija voi ilmoittautua täyttämällä tällä sivulla olevan lomakkeen ja maksamalla ilmoittautumisen mukaisen osallistumismaksun verkkokaupassamme. Kannattaa varmistaa ennen maksua omasta seurasta, hoitaako seura maksut harrastajiensa puolesta, vai tekeekö kukin maksunsa itse. Lomakkeen lähetettyäsi ja maksun suoritettuasi ilmoittautumisesi on voimassa.

NÄHDÄÄN KALAJOELLA!Kilpailusäännöt

Kilpailusäännöt ladattavissa täältä.


KilpailukutsuTärkeää

Tutustu tapahtumaohjeistukseemme täältä:


Muista maksaa ilmoittautumismaksu verkkokauppaan ja lähettää alla oleva lomake!


Kuva: Niko Romo


Ilmoittautuminen