SM-kilpailut isketään 22.4.2023 Alavudella!

19.10.2022

OU JEE!

Boreal Hanmoodo Alavus järjestää 22.4.2023 organisaatiomme tukemana Alavuden Töysässä Hanmoodon suomenmestaruuskilpailut 2023! Täytetään tuttu halli taas tatamilla ja kilpaillaan neljässä kilpailumuodossa tannerta tömistäen! Kilpailut ovat avoinna kaikille Suomen hanmoodo- ja hoi jeon hapkido -harrastajille! Toivomme mahdollisimman suurta osanottoa niin aloittelijoiden kuin virallisesta suomenmestaruudesta taistelevien konkarienkin osalta! Kaikentasoiset harrastajat ovat siis erittäin tervetulleita!

Viime vuoden SM:t saatiin onnistuneesti vedettyä läpi samaisessa paikassa: Vuoden Boreal Champion löytyi Alajärveltä, suomenmestarit selvitettiin ja lajiväki sai uusia eteenpäin kehittäviä kokemuksia! Vuoden 2023 SM-kilpailuihin lähdetään uudenlaiselta pohjalta. Edelliskisoja ennen korona vielä haittasi isommin suunnitelmiamme. Näihin kisoihin lähdetään kolmien ottelusalikilpailujen pohjalta, alla on toistaiseksi suurin National Camp tapahtumamme, junnut saavat uutta potkua touhuihin alkuvuoden Junior Campilta, konkarit kokeilevat rajojaan ja laajentavat tajuntaansa kevään vetäjäviikonlopussa ja seuroissa on aivan erilainen pöhinä päällä ollut kokonaisen vuoden. Aikaistimme kisoja aiempaan nähden kuukaudella, jotta kesä ei kutittele jo liiaksi eikä kevätväsymys paina. Avuksi tarvitsemme alueellisia seurainnostajia rohkaisemaan mahdollisimman paljon väkeä kisatatameille, joten kiitos, kun olet messissä mahdollistamassa toistaiseksi parhaat kisamme!

SM-kisoissa kilpaillaan ottelussa, itsepuolustusnäytöksissä, erikoispotkuissa ja henkilökohtaisissa vapaaohjelmissa. Suositus on, että SM-kisoihin osallistujilla tulee olla vähintään keltainen vyö lajissaan. Koska kisoja on aikaistettu, myös valkovöiset saavat osallistua vetäjänsä suostumuksella ja vastuullisella ohjauksella olettaen, että riittävä taso on saavutettu mutta kevään vyökokeita ei ole keretty vielä kaikkialla pitämään SM-kisoihin mennessä.

Kaikissa kilpailumuodoissa kilpaillaan kaikissa kilpailusääntöjen mainitsemissa tasosarjoissa, mutta vain kilpailumuotojen A-sarjoilla on virallinen SM-status. Suomenmestari-tittelit kuuluvat siis yksinomaan A-sarjan voittajille.

Koska monipuolisuus on lajimme juttu, kaikkien sarjojen mitalisijojen ja virallisten suomenmestaruuksien lisäksi palkitaan erikoispalkinnolla kisojen monipuolisin kilpailija: Boreal Champion! Valtava suomalaisittain käsin työstetty puinen kiertopokaali löytyy tällä hetkellä Alajärveltä ja tuleviin kisoihin mennessä siihen kaiverrutetaan Emmi Seppälän, kaikkien aikojen ensimmäisen Boreal Championin, nimilaatta. Kysymys kuuluukin, kenelle pokaali ja Boreal Champion titteli menevät vuonna 2023? Oletko sinä seuraava Boreal Champion? Jos treenaat ja osallistut jokaiseen neljään lajiin, olet ainakin vahvoilla!

Tutustu kaikkiin kilpailumuotoihimme ja niiden sääntöihin täältä ja tutustu yleiseen tapahtumaohjeistukseemme.

Paikka:
Liikuntahalli Iivari, Wilskmanintie 1B 63600 Töysä (Alavus)
Aikataulu: klo 10.00-16.00 (Huom! Kilpailujen kestossa voi ilmetä muutoksia!)


Virallinen kisasivusto, kisakutsu ja ilmoittautuminen täällä: https://www.borealhanmoodo.com/sm2023/