HANMOODO SM-KILPAILUT 2023!

Tämä on Boreal Hanmoodo - School of Martial Artin järjestämien Hanmoodo SM-kilpailuiden 2022 virallinen informaatio- ja ilmoittautumissivu. 


Boreal Hanmoodo Alavus järjestää Boreal Hanmoodo - School of Martial Artin tukemana Hanmoodon SM-kilpailut Alavuden Töysässä 22.4.2022! Kilpailut ovat avoinna kaikille Suomen Oriental Moo Do -liiton alaisten kamppailulajien jäsenille (Boreal Hanmoodo, Han Moo Do ja Hoi Jeon Hapkido)!


Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisten takaraja on 15.4.2022. Tähän mennessä on täytynyt ilmoittautua ja maksaa osallistumismaksu, joka on 30€ /1 kilpailumuoto, tai 35€ /2-4 kilpailumuotoa.

Kilpailija voi ilmoittautua täyttämällä tällä sivulla olevan lomakkeen ja maksamalla ilmoittautumisen mukaisen osallistumismaksun verkkokaupassamme. Kannattaa varmistaa ennen maksua omasta seurasta, hoitaako seura maksut harrastajiensa puolesta keskitetysti, vai tekeekö kukin maksunsa itse. Lomakkeen lähetettyäsi ja maksun suoritettuasi ilmoittautumisesi on voimassa.

NÄHDÄÄN ALAVUDEN TÖYSÄSSÄ!Kilpailukutsu

Lataa kilpailukutsu painamalla alla olevaa nappia:Kilpailusäännöt

Kilpailusäännöt ladattavissa täältä.


Tärkeää

Tutustu tapahtumaohjeistukseemme täältä:Muista maksaa ilmoittautumismaksu verkkokauppaan ja lähettää alla oleva lomake!Yksilöilmoittautuminen