NATIONAL SPRING CAMP 2022 Seinäjoella 9.4.2022

29.11.2021

Huhtikuussa koko Suomen hanmoodoväki kohtaa Seinäjoella kansallisella leirillä, joka kantaa nimeä National Spring Camp 2022! Leiri on tarkoitettu kaikille hanmoodoharrastajille kautta maan ja leirin lähtökohtana on, että jokainen tasosta riippumatta löytää sopivaa treeniseuraa ja itselleen sopivan intensiiviset harjoittelupuitteet. Leirin ohjaajina toimivat Antti Junikka, Jori Pisilä, Janne Harju ja Mikko Anttila.

Tämän leirin pääteemana on ottelu. Haluamme tarjota juuri nyt laadukasta otteluleiritystä kilpailijoille, koska olemme varmoja, että saamme tänä vuonna aikaiseksi huikeat SM-kilpailut! Luvassa siis kovempaakin menoa. Tämän lisäksi haluamme auttaa eteenpäin otteluasioissa kaikkia harrastajia, myös sellaisia, jotka kokevat otteluasiat haastaviksi tai vähemmän mieluisiksi. Asioita sopivasti pilkkomalla myös ottelulle herkemmät pääsevät harjoittelumukavuusasioissa eteenpäin ja pääsevät nostamaan kamppailullista tasoaan. Toivommekin paikalle rohkeita itsensä ylittäjiä Suomen jokaisesta kolkasta.

Spring Campille olemme varanneet Seinäjoen Urheiluhallin painitilat, jossa on kamppailusalia enemmän tilaa ja pehmeämmät matot myös alasvientien harjoittelua varten. Otteluteknisessä osuudessa keskitymmekin enemmän tällä kertaa alasvienteihin ja mattotilanteisiin. Osuus pidetään tekniikkakeskeisenä ja kevyempänä, jotta paukkuja jää sitten sparriosuuteen.

Toisessa osiossa otetaan täysi tunti ottelusparria sen eri muodoissaan. Mukana on varmasti leppoisampaa yhdessä tekemistä, mutta myös tasoryhmiin jakoa ja sitä myöten elävää harjoittelua juurikin itselle sopivalla tasolla.

Jotta homma ei menisi täysin otteluksi, leirin kolmannessa osiossa perehdytään itsepuolustustekniikoiden painetestaukseen sen eri tasoilla. Luvassa on itsepuolustusharjoittelua sen yksinkertaisemmassa ja haastavammassa muodossa. Osion tarkoituksena on selkeyttää sitä, kuinka painetestausta kannattaa lähteä oppimisen tähden mahdollisimman varhaisessa vaiheessa toteuttamaan, ja miten siitä eteenpäin. 

Paikka ja aikataulu:
Seinäjoen Urheilutalon painitila 9.4. 12-18:
12.00-12.15 Leirin aloitus
12.15-14.00 Ottelutekniikat (sisältää alkulämmittelyn)
14.00-14.45 Evästauko
14.45-15.45 Sparri
15.45-16.15 Evästauko
16.15-17.45 Itsepuolustus
17.45-18.00 Leirin lopetus

Leirin hinta 30€. 

(Huomaathan, että jo heti seuraavana päivänä samassa paikassa on yhtäaikainen Kohti mustaa vyötä -leiri ruskeille vöille ja Dan-leiri mustille vöille. Tästä on oma tapahtumansa, mutta osallistumalla molempiin päiviin saat 10€ alennuksen!) 

Ilmoittautuminen pian auki verkkokaupassamme!

Ota mukaan ottelusuojat, kylmäpussit ja muut agendan harjoitteluun ja henkilökohtaiseen huoltoon liittyvät tykötarpeet. Urheilutalolla on kahvio. Luethan osallistuessasi yleisen tapahtumaohjeistuksemme.

Tervetuloa Seinäjoelle treenaamaan mukavan yhdessäolon merkeissä! Tehdään yhdessä iso ja hyvä leiritapahtuma ja nostetaan fiilis korkealle ennen pitkästä aikaa taas järjestettäviä SM-skaboja!

Julisteen alkuperäinen taustakuva: Niko Romo