MURSKAUSLEIRI ALAVUDELLA 25.7.2021

14.06.2021

Aloitamme leiritoimintamme näin kesän kynnyksellä varovaisesti, mutta sitäkin räväkämmin, kuten viime vuonnakin! 25.7.2021 klo 13-17 järjestetään Alavudella jälleen kerran huippujännittävä murskausleiri!

Sijaintina on  fyysinen päämajamme Boreal Hanmoodo HQ (Järviluomantie 15 63300 Alavus). 

Murskausleirillä käydään läpi lyönti- ja potkumurskaustekniikoita murskauslevyihin, leca-harkkoihin ja kattotiileihin. Leirin hinta 20€ + materiaali (ilmoittautuminen ja materiaalitilaukset tulevat verkkokauppaamme lähiaikoina). Leirin vetää Boreal Hanmoodon Dan-Kollegio. Paikan päällä on mahdollista suorittaa Boreal Hanmoodon vyökoe.

Leiri on avoin kaikille hanmoodoharrastajille, joilla on vähintään oranssi vyö suoritettuna. Ilmoittautuminen ja materiaalitilaukset verkkokaupastamme. Leirillä on vain 25 paikkaa.

Murskaukset toteutetaan leirillä ohjatusti ja valvotusti harrastajan taso huomioon ottaen. Jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva kamppailulajit kattava tapaturmavakuutus. Ota mukaan kämmeniä suojaavat hansikkaat ja pyyhe, sekä tennarit, joilla pystyt tekemään potkumurskauksia ulkona (esimerkiksi lenkkitossut).

Tutustu tapahtumaohjeistukseemme täällä.

Tervetuloa ja nähdään Alavudella!


Ps. Lisää tapahtumia julkaistaan pian, joten seuraathan tiedotusta!