MURSKAUSLEIRI ALAVUDELLA 16.7.2022

08.06.2022

Huh!

Kesän ensimmäinen valtakunnallinen leiri on perinteeksi muodostunut murskausleiri Alavudella, joka pidetään tänä kesänä 16.7.2022 klo 13-17.

Sijaintina on päämajamme Boreal Hanmoodo HQ (Järviluomantie 15 63300 Alavus).

Minimivaatimus osallistumiselle on vihreä vyö, eli vihreävöiset ja siitä ylöspäin saavat osallistua.

Murskausleirillä käydään läpi lyönti- ja potkumurskaustekniikoita murskauslevyihin, leca-harkkoihin ja kattotiileihin. Juniorit ja alemmat värivyöt pääsevät harjoittelemaan turvallisesti eri vahvuisiin keskeltä palapelin lailla halkeaviin ja koottaviin levyihin. Leirin lopussa voidaan kokeilla kengät jalassa turvallista etupotkumurskausta myös kattotiiliin kokeneen aikuisen avustaessa ja valvoessa.

Kokeneemmat harrastajat pääsevät murskaamaan turvallisemmilla tekniikoilla kattotiilejä ja lecaharkkoja dan-kollegion valvonnassa. Turvallisuuden näkökulmasta haastavammat: mm. Murskaus kyynärvarrella alaspäin, selänkautta pyörähtävät potkumurskaukset ja kämmenellä/nyrkillä tehtävät murskaukset katsotaan tapauskohtaisesti harrastajan teknisen tason mukaan.

Leirin hinta 25€ + materiaali (ilmoittautuminen ja materiaalitilaukset tulevat verkkokauppaamme lähiaikoina). Aloittelijoille suositeltava ensisijoitus on muutama kattotiili. Talo tarjoaa murskauslevyt käyttöön, mutta niitäkin löytyy verkkokaupastamme, jos itselleen/seuralle haluaa. Kokeneemmat voivat sitten varata enemmän materiaalia. Mikäli alkusatsaus ei ihan riitäkään, on paikan päällä mahdollista ostaa lisää murskattavaa. Koeta kuitenkin mitoittaa tarpeesi mahdollisimman tarkkaan jo etukäteen, niin tiedetään kuinka paljon hankkia. 

Leirin vetää Boreal Hanmoodon dan-kollegio. 

Murskaukset toteutetaan leirillä ohjatusti ja valvotusti harrastajan taso huomioon ottaen. Jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva kamppailulajit kattava tapaturmavakuutus. Ota mukaan kämmeniä suojaavat hansikkaat ja pyyhe, sekä tennarit, joilla pystyt tekemään potkumurskauksia ulkona (esimerkiksi lenkkitossut).

Tutustu tapahtumaohjeistukseemme täällä.

Tervetuloa ja nähdään Alavudella!

Ps. Lisää tapahtumia julkaistaan pian, joten seuraathan tiedotusta!