Kohti mustaa vyötä- ja Dan-leiri 19.9.2021 Seinäjoella

16.06.2021

National Camp 2021 jälkeisenä päivänä Seinäjoella pidetään ruskeavöisille, eli mustan vyön kokelaille suunnattu Kohti mustaa vyötä -leiri. Näillä leireillä Dan-kollegio ohjaa ruskeavöisiä kokelaita kädestä pitäen kohti mustan vyön koetta ja näin varmistaa, että osallistujien taso on aikanaan riittävä dan-kokeeseen osallistumiseen. Leirillä käydään yleisesti ruskean vyön sisältöjä, mutta ohjataan myös henkilökohtaisesti niissä asioissa, jotka tuottavat eniten hankaluuksia. Mustan vyön kokeeseen osallistumiseen edellytetään vähintään kaksi KMV-leirikäyntiä ennen koetta.

Samaan aikaan pidetään mustille vöille Dan-leiri, jossa käydään läpi seuraavan dan-arvon uusia oppisisältöjä ja ohjataan henkilökohtaisesti kohti seuraavaa dan-koetta. Tällä varmistutaan, että danien oppisisällöt ja tavoitteet seuraavaan dan-arvoon ovat selkeät. Seuraavan danin suorittaminen edellyttää riittävää käyntimäärää dan-leireillä. Tarkemmat vaatimukset löytyvät etusivulta vyökoekriteereistä.

Sekä KMV- ja Dan-leirit ovat siis sitä varten, että sinulle on selkeää, mitä sinun tulee harjoitella, jotta musta vyö, tai sen dan-arvo ovat mahdollista saavuttaa! Sen lisäksi, että leirikäynnit kuuluvat vaatimuksiin, ne ovat tärkeä sijoitus itseesi ja kehitykseesi. Ja se, että saamme osaavia tekijöitä uunista ulos, on äärimmäisen tärkeää koko Hanmoodolle!

Aikataulu:

HUOM! MUUTTUNUT PVM (26.9.->19.9.)!

Su 19.9. klo 10-15 Seinäjoen Urheilutalon Kamppailusali (Kirkkokatu 15, 60100 Seinäjoki). Pidetään sopivassa välissä lounastauko ja lyhempiä taukoja tarvittaessa.

Hinta 40€. Ilmoittautuminen piakkoin auki verkkokaupassamme. (HUOM! Jos osallistut myös National Camp 2021 tapahtumaan, saat 10€ alennuksen!)

Ota mukaan ruskean vyön / seuraavan danin oppisisältöihin liittyvät harjoitteluvarusteet: suojat, aseet jne.

Boreal Hanmoodon dan-graduointi 2021 järjestetään päämajassa 12.12.2021. Hakemus tulee tehdä E-HQ palvelussa syyskuun 2021 loppuun mennessä (vastaus tulee sähköpostitse 15.10. mennessä) ja tulee olla hyväksyttynä kokeeseen osallistumiseksi. Hakemuksen hyväksymiseen edellytetään tänä vuonna erityisesti sitä, että kokelas on pystynyt aktiivisesti harjoittelemaan Boreal Hanmoodon sisältöjä korona-aikana.

Tutustuthan tapahtuman varalle tapahtumaohjeistukseemme!