Junior Camp 2023 Alavudella 14.1.2023

17.10.2022

Boreal Hanmoodo - School of Martial Artin kaikkien aikojen toinen Junior Camp käynnistää vuoden 2023 ohjelmatarjontamme päämajassamme Alavudella! Kyseessä on alle viisitoistavuotiaille (ikäraja ei ole ehdoton) suunnattu harjoitteluleiri dan-kollegion ja korkeimpien Boreal Hanmoodo mustien vöiden ohjauksessa.

Kutsumme koolle kaikki Suomen hanmoodojuniorit treenaamaan yhdessä! Leiri on erinomainen mahdollisuus tutustua muiden paikkakuntien lajista innostuneisiin ikätovereihin! Kuten me vanhuksetkin olemme oppineet, leireillä voi syntyä elinikäisiä kaverisuhteita, ja tiet voivat kohdata kanssaharrastajien kesken vielä monta kertaa eri elämänvaiheissa ja eri maisemissa.

Edelliskerralla keskityttiin enemmän näytöslajeihin, joten tällä kertaa mennään ottelu edellä: luvassa ainakin reilusti sparria oman kokoisten ja tasoisten kanssa sekä tutustumista aseotteluun pehmoasein! Ottelun aihepiiristä onkin sitten hyvä ammentaa realistista tuntumaa itsepuolustusnäytöksiin, eli tuttua näytöstelyäkin on luvassa. Harjoittelumukavuuden, ja -turvallisuuden takaamiseksi otathan ottelusuojat mukaan, jos sellaiset löytyy!

Yhteisten kokemusten kautta on harrastajien hieno kohdata uudestaan kansallisissa lajitapahtumissa! Leiri antaakin varmasti hyvää oppia tulevia sali- ja SM-kisoja ajatellen. Tervetuloa kokemaan, oppimaan ja tutustumaan!

Kollegion lisäksi ohjaajakaartissa mukana Oulun Terho Kämäräinen, jonka osalta vielä tuleva marraskuun 2022 dan-koe määrittää, onko lanteilla 2.dan vai 3.dan musta vyö. Huomaathan lukaista yleisen tapahtumaohjeemme huolellisesti. Suosittelemme lounastamista ennen leiriä ja kevyiden eväiden ottamista leiritaukojen ajaksi. Asetekniikkaharjoittelussa käytetään lainavälineitä ja kyseisiä harjoitteluvälineitä on tilattavissa myös verkkokaupastamme. Kontaktiharjoituksissa käytetään junnujen kanssa pehmoaseita.

Paikka: Boreal Hanmoodo Headquarters, Järviluomantie 15 Alavus.

Aikataulu:

12.00-12.15 Leirin avaus
12.15-13.30 Ottelutekniikat ja sparri
13.30-13.45 Evästauko
13.45-14.45 Itsepuolustusnäytöksen realistinen vaikutelma

14.45-15.45 Aseottelu
15.45-16.00 Leirin lopetus

Leirin hinta 35€.

Ilmoittautuminen leirille onnistuu lähiaikoina verkkokaupassamme!