Hanmoodon SM-kilpailut 2022 Alavudella 21.5.2022!

29.11.2021


(päivitetty 13.4.2022)

JES!

Boreal Hanmoodo Alavus järjestää 21.5.2022 organisaatiomme tukemana Alavuden Töysässä Hanmoodon suomenmestaruuskilpailut 2022! Täytetään  halli tatamilla ja kilpaillaan neljässä kilpailumuodossa tannerta tömistäen! Kilpailut ovat avoinna kaikille Suomen hanmoodo- ja hoi jeon hapkido -harrastajille! Toivomme mahdollisimman suurta osanottoa niin aloittelijoiden kuin virallisesta suomenmestaruudesta taistelevien konkarienkin osalta!

SM-kisoja on koulumme toimesta edeltänyt jo kaksi kansallista otteluleiriä ja ottelusalikisat niin syksyllä kuin keväälläkin. Starttileirillämme ajettiin sisään uusia kilpailumuotoja ja nyt helmikuussa kaikki kilpailumuodot tulivat tutuiksi myös uusille junioriharrastajillemme. Uskomme, että meillä on nyt avaimet käsissämme elvyttää korona-ajan runtelema kisakulttuurimme ja nostattaa hanmoodon lajitoimintaa ihan huolella! Avuksi tarvitsemme paikallisia seurainnostajia rohkaisemaan mahdollisimman paljon väkeä kisatatameille, joten kiitos, kun olet messissä!

SM-kisoissa kilpaillaan ottelussa, itsepuolustusnäytöksissä, erikoispotkuissa ja henkilökohtaisissa vapaaohjelmissa. SM-kisoihin osallistujilla tulee olla vähintään keltainen vyö lajissaan. Kaikissa kilpailumuodoissa kilpaillaan kaikissa kilpailusääntöjen mainitsemissa tasosarjoissa, mutta vain kilpailumuotojen A-sarjoilla on virallinen SM-status. Suomenmestari-tittelit kuuluvat siis yksinomaan A-sarjan voittajille. 

Koska monipuolisuus on lajimme juttu, kaikkien sarjojen mitalisijojen ja virallisten suomenmestaruuksien lisäksi palkitaan ensimmäistä kertaa erikoispalkinnolla kisojen monipuolisin harrastaja: Boreal Champion! Kyseisen tittelin lisäksi Boreal Champion saa mukaansa valtavan suomalaisittain käsin työstetyn pokaalin, johon ennen palkinnon siirtymistä seuraavalle mahdolliselle mestarille teetetään kunkin mestarin nimilaatta. 

Tutustu kaikkiin kilpailumuotoihimme ja niiden sääntöihin täältä ja tutustu yleiseen tapahtumaohjeistukseemme.

Paikka:
Liikuntahalli Iivari, Wilskmanintie 1B 63600 Töysä (Alavus)
Aikataulu: klo 10.00-16.00 (Huom! Kilpailujen kestossa voi ilmetä muutoksia!)


Siirry viralliselle kisasivulle täältä, tutustu kisakutsuun ja sääntöihin, ja ilmoittaudu!


Alkuperäinen taustakuva: Niko Romo