Hanmoodon SM-kilpailut 2022 Alavudella 21.5.2022!

29.11.2021

Korona on runnellut suomenmestaruuskilpailujamme jo pian kahden vuoden ajan ja olemme joutuneet siirtämään niitä peräti kolme kertaa. 

Nyt saa jo riittää! Uskomme vahvasti, että tällä kertaa 21.5.2022 Alavuden Töysässä täytetään halli tatamilla ja kilpaillaan neljässä kilpailumuodossa tannerta tömistäen! Kilpailut ovat avoinna kaikille Suomen hanmoodo- ja hoi jeon hapkido -harrastajille.

SM-kisaa on koulumme toimesta edeltänyt kansallinen otteluleiri ja ottelusalikisat niin syksyllä kuin keväälläkin. Starttileirillä ajettiin sisään uusia kilpailumuotoja ja tänä keväänä kaikki kilpailumuodot tulevat tutuksi myös uusille junioriharrastajillemme. Ollaan siis aktiivisia seuroissa innostamaan harrastajia yhteisiin kansallisiin tapahtumiimme! Olemme vahvasti sitä mieltä, että aika on nyt suosiollinen ja saamme tänä keväänä yhdessä kunnon kisat vihdoin aikaiseksi!

SM-kisoissa kilpaillaan ottelussa, itsepuolustusnäytöksissä, erikoispotkuissa ja henkilökohtaisissa vapaaohjelmissa. SM-kisoihin osallistujilla tulee olla vähintään keltainen vyö lajissaan. Kaikissa kilpailumuodoissa kilpaillaan kaikissa kilpailusääntöjen mainitsemissa tasosarjoissa, mutta vain kilpailumuotojen A-sarjoilla on virallinen SM-status. Suomenmestari-tittelit kuuluvat siis yksinomaan A-sarjan voittajille. 

Koska monipuolisuus on lajimme juttu, kaikkien sarjojen mitalisijojen ja virallisten suomenmestaruuksien lisäksi palkitaan ensimmäistä kertaa erikoispalkinnolla kisojen monipuolisin harrastaja: Boreal Champion! Kyseisen tittelin lisäksi Boreal Champion saa mukaansa valtavan suomalaisittain käsin työstetyn pokaalin, johon ennen palkinnon siirtymistä seuraavalle mahdolliselle mestarille teetetään kunkin mestarin nimilaatta. 

Tutustu kaikkiin kilpailumuotoihimme ja niiden sääntöihin täältä ja tutustu yleiseen tapahtumaohjeistukseemme.

Paikka ja alustava aikataulu:
Liikuntahalli Iivari, Wilskmanintie 1B 63600 Töysä
Sali varattu klo 10.00-16.00 (sisältö tarkentuu kilpailukutsun myötä)


Ilmoittautuminen ja kilpailukutsu tulevat lähempänä, ja tätä tiedotetta päivitetään hyvissä ajoin kisojen lähestyessä! Nyt vaan päivämäärä kalenteriin, tiukka suunnittelu kevättä ajatellen ja ahkera harjoittelu päälle, lepoa unohtamatta!

Voikaa hyvin ihmiset!

Alkuperäinen taustakuva: Niko Romo