Ensimmäinen Junior Camp päämajassa 12.2.2022

27.11.2021

Juniorien ollessa tulevaisuutemme tekijöitä, Boreal Hanmoodo - School of Martial Art järjestää helmikuun alkupuolella ensimmäisen Junior Camp tapahtumansa päämajassamme Alavudella (Järviluomantie 15 Alavus)! Kyseessä on alle viisitoistavuotiaille suunnattu harjoitteluleiri Dan-Kollegion ohjauksessa. 

Kuten kansallisissa kisatapahtumissakin, myös kansallisilla leireillä on erinomainen mahdollisuus tutustua muiden paikkakuntien lajista innostuneisiin ikätovereihin! Kuten me vanhuksetkin olemme oppineet, leireillä voi syntyä elinikäisiä kaverisuhteita, ja tiet voivat kohdata kanssaharrastajien kesken vielä monta kertaa eri elämänvaiheissa ja eri maisemissa. 

Mitä leirillä opitaan? No siinäpä se! Leirillä junnut pääsevät tutustumaan lajin erikoistekniikoihin, kuten nunchaku-, keppi-, miekka-, ja erikoispotkutekniikoihin! Tämän lisäksi junnut oppivat rakentamaan näyttäviä itsepuolustusnäytöksiä toistensa kanssa!

Näiden yhteisten kokemusten kautta on hieno kohdata uudestaan kansallisissa lajitapahtumissa ja ehkä jopa tulevaisuuden kisatatameilla!

Tervetuloa kokemaan, oppimaan ja tutustumaan! Leirin ohjaavat Mikko Anttila, Janne Harju, Antti Junikka ja Jori Pisilä. Huomaathan lukaista yleisen tapahtumaohjeemme huolellisesti. Suosittelemme lounastamista ennen leiriä ja kevyiden eväiden ottamista leiritaukojen ajaksi. Asetekniikkaharjoittelussa käytetään lainavälineitä ja kyseisiä harjoitteluvälineitä on tilattavissa myös verkkokaupastamme. Kontaktiharjoituksissa käytetään junnujen kanssa pehmoaseita.

Aikataulu: 

12.00-12.15 Leirin avaus
12.15-13.30 Itsepuolustusnäytökset
13.30-13.45 Evästauko
13.45-14.45 Erikoispotkut (Kahden jalan etupotku, siipipotku, saksipotku)
14.45-15.45 Asetekniikat (nunchaku, keppi, miekka)
15.45-16.00 Leirin lopetus


Leirin hinta 35€ (sisältää leiriosallistumisen ja virallisen tapahtumapaidan).


Ilmoittautuminen leirille onnistuu täältä!Kurkkaa videolta, mistä erikoispotkuissa on kyse!