DAN-KOKEET ALAVUDELLA 25.10.2020

10.07.2020

Järjestämme ilmenneeseen tarpeeseen SM-kilpailujen jälkeisenä päivänä Alavudella mustan vyön graduointitilaisuuden. Paikka: Boreal Hanmoodo HQ (Järviluomantie 15, 63300 Alavus). Tilaisuus alkaa klo 10.00, aika täsmentyy kokelaille lähempänä, kun lopullinen kokelasporukka selviää. 

Ensimmäisenä toimintavuotenamme kokeeseen voivat poikkeuksellisesti hakea vain ne 1.dan-kokelaat, jotka ovat jo aiemmin suorittaneet vyökokeen kunto-osuuden ja haluavat jatkaa harjoittelua Boreal Hanmoodo - School of Martial Art -organisaation alaisuudessa. Kokelas itse, tai seuravetäjänsä, sopii osallistumisesta kokeeseen Boreal Hanmoodon Dan-Kollegion kanssa (antti.junikka(at)borealhanmoodo.com). Kokelailta edellytetään osallistumista Kohti mustaa vyötä -leirille, joka järjestetään Seinäjoella 6.9.2020.

Seuraavana toimintavuotena järjestetään dan-graduointi kaikille dan-asteille. Tulevia dan-kokeita ajatellen on järjesteillä erillinen hakuprosessi, josta tiedotetaan myöhemmin. Olemme muutostilanteessa ja uusien asioiden edessä. Tällä hetkellä keskitymme Boreal Hanmoodon tehokkaaseen jalkauttamiseen kaikille vyöarvoille määrätietoisen leiritoiminnan ja seura-avun kautta. Pyrimme järjestämään parhaat tapahtumat, joilla Hanmoodo-toimintaan saadaan nostetta. Onnistuaksemme tarvitsemme teidän - avainhenkilöiden ja lajiharrastajien - tuen. Osallistumisenne on meille kaikista tärkeintä, joten osallistuthan siis ahkerasti niihin tapahtumiin, jotka ovat sinulle juuri nyt ajankohtaisia!

Kohti mustaa vyötä -leiri (KMV-leiri) 6.9.2020: KMV-leiri on tarkoitettu kaikille ruskeille vöille, ei ainoastaan nyt dan-kokeeseen osallistuville. KMV-leirillä opetus on aina yksilöllistä ja riippuu harrastajan ruskean vyön kup-arvosta (3.-0.kup). Tämän vuoden kokelaat saavat leirillä opetusta dan-koetta varten sekä viimeiset välitavoitteet harjoiteltavaksi dan-kokeeseen. Leirin tarkoitus on tarjota kokelaalle oppimiskokemuksia ja selkeyttää, mitä dan-kokeessa kokelaalta odotetaan. Muiden kokeneempien ruskeavöisten harrastajien kanssa käydään läpi valmistautumista dan-kokeeseen lähiaikana. Tuoreemmille ruskeille vöille käydään läpi vyöarvosidonnaisia välitavoitteita, jotka tähtäävät dan-kokeeseen pidemmällä aikajänteellä. Mikäli olet ruskealla vyöllä ja tavoitteenasi on musta vyö, osallistu ihmeessä KMV-leirille aina, kun mahdollista! Ensi vuodesta alkaen 1.dan kokeeseen osallistujilla on oltava käytynä vähintään 2 kpl KMV-leirejä ennen dan-koetta. 

Dan-leiri 6.9.2020: Onko edellisestä dan-kokeestasi jo liian pitkä aika? Haluaisitko jo päästä eteenpäin? Kiinostaako tietää miten se onnistuisi? Osallistu Dan-leirille ja rakennetaan yhdessä edellytykset sinun seuraavaan dan-kokeeseen. Dan-leirillä selkeytetään kokeiden sisältöjä ja vaatimuksia sekä tietäsi seuraavaa dan-koetta varten. Kokeeseen osallistuminen sekä siinä onnistuminen riippuu sinusta. Me haluamme tarjota sinulle tarvitsemasi tuen. Sinun seuraava dan-kokeesi voi olla piankin edessä, jos vain päätät niin!

Vetäjien tulikaste 1.-2.8.2020:Oletko kiinnostunut Boreal Hanmoodon vetämisestä ja sen edistämisestä paikkakunnallasi? Oikea tilaisuus sinulle on silloin Vetäjien Tulikaste Alavudella, joka on kätevin ja paras portti ikinä astua toimintaamme mukaan! Rakennetaan yhdessä Hanmoodon tulevaisuus. 

Tästä tulee hieno juttu!