VETÄJIEN TULIKASTE 1.-2.8.2020 @BOREAL HANMOODO HQ

03.07.2020

Elokuun alkuun järjestämme Boreal Hanmoodon toimintaan mukaan jo lähteneille ja Borealin toiminnasta kiinnostuneille hanmoodovetäjille kaksipäiväisen leirityksen. Paikkana on Boreal Hanmoodon päämaja Boreal Hanmoodo HQ (Järviluomantie 15, 63300 Alavus). Leiritys keskittyy Boreal Hanmoodon uusiin sisältöihin.

Tämä on se leiri, jossa meille rakkaan treenin lisäksi pääsemme avainhenkilöiden tasolla tulemaan tutuiksi, lyömään viisaat päämme yhteen ja saamaan äänemme kuuluviin. Katsellaan nykytilaa ja näkymiä, asetetaan toiminnalle tavoitteita ja katsotaan, miten niihin tullaan yhdessä pääsemään. Onkin tärkeää, että kaikista seuroista pääsisi vetäjiä paikalle!

Luvassa on neljä tuntia treeniä molempina päivinä, tarpeen mukaan aikataulua voidaan myös venyttää. Päivien välissä lämpiää sauna ja palju. Majoitus järjestyy nopeimmalle kymmenelle suoraan, ja jos tuot mukanasi oman patjan, riittää lattiamajoitusta lopuillekin! Talon väki sisällyttää leirihintaan myös iltaruoan.

Aikataulu:

La 1.8. klo 14-18 Boreal Hanmoodo leiritystä vetäjille
(Iltariennot ja majoitus Anttilan isännän tiluksilla)
Su 2.8. klo 10-14 Boreal Hanmoodo leiritystä vetäjille

Viikonlopun hinta 50€ sisältää kahden päivän leirityksen, iltariennot, majoituksen ja lauantain iltaruoan. Ruoka on laktoositon. Mikäli sinulla on muuta erityisruokavaliota, varauduthan omin eväin. 

Ilmoittautumiset pian auki verkkokaupassamme.

Osallistuessasi tapahtumaan katsomme tulikasteen suoritetuksi! Tule siis paikalle rakentamaan lajin yhteistä nousujohteista tulevaisuutta!


Odottavin terveisin

Antti, Janne, Jori ja Mikko