BOREAL HANMOODO NATIONAL CAMP 18.9.2021 SEINÄJOELLA

16.06.2021

Kun syksyn peruskurssit on saatu käyntiin, Boreal Hanmoodo - School of Martial Art järjestää Seinäjoella vyöarvoon katsomatta kaikille Oriental Moodo -liiton alaisten moodolajien harrastajille suunnatun avoimen hanmoodoleirin, joka kantaa nimeä National Camp 2021! 

Leirillä opetetaan niin ottelutekniikkaa, itsepuolustustekniikkaa, kuin asetekniikkaakin kokeneiden valmentajien toimesta. Otteluosuuteen varataan paljon aikaa sparraamiselle pelisilmän palauttamiseksi, itsepuolustusosuudessa annetaan enemmän tilaa ajattelulle, ja asetekniikkaosuudessa käydään kattavasti läpi miekkatekniikan perusteknisiä asioita, sekä edistyneemmille haastavampaa miekan käsittelyä.

Ota siis omat harjoitteluvarusteet mukaan ja tule mukaan nauttimaan!

Paikka: Seinäjoen Urheilutalon Kamppailusali (Kirkkokatu 15, 60100 Seinäjoki).


Aikataulu:

10.00-11.30 Otteluharjoittelu

Sopivasti tekniikkaharjoittelua ja reippaasti sparria Antti Junikan ja Jori Pisilän johdolla. Kartutetaan kokemusta sparraamalla kontrolloidusti eri tasoisten ihmisten kanssa, jonka jälkeen jaetaan porukkaa kokemuksen mukaan, jotta halukkaat pääsevät ottamaan kontaktia myös vauhdikkaammin. Ota mukaan omat ottelusuojat ja kylmäpusseja (ym. henkilökohtaista ensiapumateriaalia).

11.30-12.00 Lounastamista ja jutustelua (Tapahtumapaikalla on kahvila)

12.00-13.00 Itsepuolustus

Tehokasta itsepuolustusharjoittelua Janne Harjun ja Mikko Anttilan johdolla. Lajin itsepuolustustekniikoissa on paljon sisältöä, eikä lähellekään kaikessa olla realistisen itsepuolustuksen ytimessä. Harjoitus pyrkii kirkastamaan hanmoodon hyvin monenkirjavien itsepuolustustekniikoiden itsepuolustuksellisia ydinasioita ja tätä kautta parantamaan harrastajien harjoittelufokusta seuratreeneissä. Ymmärrystä siitä, mikä on oikeasti tärkeää ja miksi.

13.00-14.00 Miekkatekniikan perusteet ja miekan käsittely

Harjoituksessa käydään läpi miekkaharjoittelun keskeiset perusasiat mm. Boreal Hanmoodon miekkaharjoittelun tavoite, turvallisuus, harjoitteluväline, ote, asennot, tähtäys, leikkauksen periaate, perusleikkaukset, liikkuminen, miekan veto ja tupetus. Edistyneemmille opetetaan haastavampaa miekan käsittelyä. Ota mukaan oma tylsä harjoitusmiekka! Tarvittaessa sellaisen saa tilattua verkkokaupastamme, mutta paremman puutteessa riittää vaikka metrinen harjanvarsi (joka ei tosin takaa samanlaista hahmottamista ja harjoitteluiloa). Harjoituksen pitää Antti Junikka. 

klo 14.00 Leirin lopetus

Leirin hinta 30€. Ilmoittautumiset pian avoinna verkkokaupassamme

(Huomaathan, että jo heti seuraavana päivänä samassa paikassa on yhtäaikainen Kohti mustaa vyötä -leiri ruskeille vöille ja Dan-leiri mustille vöille. Tästä on oma tapahtumansa, mutta osallistumalla molempiin päiviin saat 10€ alennuksen!)

Tavoitteenamme on antaa motivaatiota henkilökohtaiseen harjoitteluun, aktiiviseen seuraharjoitteluun, jatkuvaan itsensä haastamiseen, ja halukkaille kisaamiseen monipuolisissa kilpailumuodoissamme!

Tervetuloa Seinäjoelle viihtymään yhdessä!

Tutustuthan tapahtuman varalle tapahtumaohjeistukseemme!