Boreal Hanmoodo Keski-Suomen Urheilugaalassa!

30.01.2023

Boreal Hanmoodo oli näkyvillä 27.1.2023 pidetyssä Keski-Suomen Urheilugaalassa, jossa lajin pääopettaja Antti Junikka valittiin Muuramen kunnan toimesta Keski-Suomen vuoden 2022 Liikuntateko -huomionosoituksen saajaksi.

Antin aktiivisuus Boreal Hanmoodo Muurame ry:n rakentamisessa ja toiminnassa oli pantu merkille, kuin myös hänen edelläkävijyytensä lajissa paikallisena ja kansallisena toimijana sekä yhtenä Boreal-tyylisuunnan kehittäjänä.

"Antti Junikka on muuramelaisena hanmoodon lajipioneerina ollut mukana luomassa uutta kamppailulajin tyylisuuntaa ja toimii tämän lajin pääopettajana. Junikka on luonut uuden Boreal Hanmoodo Muurame -kamppailuseuran, jossa harrastajien ikäjakauma on 11-56 vuotta."

Kyseessä oli gaalan ainut kamppailulajitoimintaan kohdistunut huomionosoitus. Keski-Suomen Liikunta ry palkitsi vuoden parhaat viime lauantaina Scandic Laajavuoressa, Jyväskylässä.

Koulumme onnittelee huomionosoituksen saajaa ja kiittää kovasti lajiorganisaation ja sen tyylisuunnan eteen tehdystä työstä! 

Vuosi on siis lähtenyt osaltamme hienosti käyntiin! Urheilugaalan lisäksi lajimme on ollut näkyvillä muun muassa Alajärven Ready 4 Life messuilla. Näkyvyyden lisäksi myös hiljaisemmissa seuroissamme on havaittu kasvua ja uusia kurssejakin on alkamassa, sekä Savonlinnan myötä seuramäärämme on tämän vuoden puolella kasvanut taas yhdellä!

Miten loistava startti!

Kuvat 1-5 kuvaaja: Harri Kapustamäki, KIHU