Savonlinnan Han Moo Do liittyy Borealiin

15.01.2023

Iloksemme tiedotamme, että Savonlinnan Han Moo Do -seura liittyy Boreal Hanmoodo - School of Martial Artiin ja tyylisuuntaamme voi harjoitella nyt kuudellatoista paikkakunnalla Suomessa!

Savonlinnan seuralla on pitkä historia. Seura on perustettu vuonna 1998, joten koemmekin erityisen mahtavana, että tämä perinne saa jatkoa uusien boreal tuulien siivittämänä. Jäsenmäärät ovat vuosien saatossa vaihdelleet jättiläismäisestä yli 80 henkilön peruskurssista aina jopa pienelle kurssipaussille. Nyt vuoden -23 alussa aktiivisia aikuistreenaajia on kymmenisen kappaletta ja treenit kahdesti viikossa. Waynan mukaan tiiviissä ryhmässä treenaaminen onkin nykyisin erityisen inspiroivaa ja tavoiteltavaa.

Tällä hetkellä seuran ohjaajana toimii siis Wayna Moncada 2.dan musta vyö. Wayna on yksi Savonlinnan Han Moo Do -perustajajäsenistä. Waynalla on pitkä historia lajin parissa niin kilpailuissa (täyskontaktiottelu- / itsepuolustus- / murskaus- / erikoispotku-) kuin opetus-, seminaari- ja kilpailujärjestötoiminnassakin. Wayna on pitänyt laajalti lajinäytöksiä ja seminaareja Suomen lisäksi mm. Tanskassa, Ruotsissa, Irlannissa ja Latviassa.

Savonlinnan seuran kotisivut: https://slnhanmoodo.wordpress.com/

Lisätietoa Facebookissa: https://www.facebook.com/SavonlinnanHanMooDoRy

Mahtava juttu! Tervetuloa mukaan Wayna ja Savonlinnan porukka! 

Kuvassa vasemmalta oikealle: Seppo Iivonen 3.dan, Wayna Moncada 2.dan. Kuva: Italo Moncada

Kuvassa: Wayna Moncada 2.dan, Tuomarina Jori Pisilä 3.dan

Kuvassa vasemmalta oikealle: Topi Palsa 2.dan, Wayna Moncada 2.dan, Christian Pöyhönen 2.dan, Tero Hietanen 1.dan