Vuoden 2023 uudet mustan vyön arvot suoritettiin!

19.11.2023

18.11.2023 pidettiin Boreal Hanmoodo Headquartersissa Alavudella vuoden 2023 dan-kokeiden tekniikkaosuus. Seitsemän tuntia kestäneen todella paljon sitkeyttä vaatineen päivän läpäisivät kahdeksan henkilöä. Mukana oli henkilöitä, joiden dan-hakemus oli hyväksytty, ehdollisesti hyväksytty tai dan-tekniikkakokeella vahvistettiin jo olemassa oleva dan-arvo Boreal Hanmoodo - School of Martial Art -organisaatiossa. 

Kokeessa käytiin läpi lajin opetussisältö kattavasti yhdessä ja tasoryhmittäin eriytettynä. Tilaisuus alkoi 4.dan kokelaan vetämillä alkulämmittelyillä, josta siirryttiin tekemään kattava setti perustekniikkaa. Tästä siirryttiin välineharjoitteluosuuteen, jossa lyötiin ja potkittiin 2min eriä pistareihin lyönnein, potkuin ja näitä sekoittaen. Tätä seurasi paritekniikkaosuus, jossa tasoryhmittäin tarkasteltiin kokelaiden itsepuolustus- ja ottelutaitoja. Aluksi tarkasteltiin tekniikoiden sovellustaitoa ja tämän jälkeen sekä ottelu- että itsepuolustustaitoja painetestattiin. Paritekniikkaosuuden jälkeen käytiin läpi nunchaku-, keppi- ja miekkatekniikoita ja viimeisenä siirryttiin tiilen murskaus- ja miekalla leikkaus -testeihin.

Dan-Kollegion pitämässä arviointipalaverissa tehtiin seuraavia päätöksiä:

Uudet hyväksytyt dan-arvot ovat:

Antti Harri 1.dan Kauhava
Jari Hiljanen 1.dan Kauhava
Teemu Stepanoff 1.dan Helsinki
Joonas Kunnela 1.dan Alajärvi
Joni Kalmari 2.dan Kauhajoki
Mikko Anttila 4.dan Alavus

Olemassa olevan hanmoodo-vyöarvonsa Boreal Hanmoodossa vahvisti:

Wayna Moncada 2.dan Savonlinna

Tekniikkakokeen hyväksytysti suoritti (vyö myönnetään puuttuvien ehtojen täytyttyä)

Ville Savolainen Oulu

Kaikki kokelaat osoittivat tekniikkaosuudessa erinomaista asennetta ja dan-arvolta vaadittua monipuolista osaamista ja sitkeyttä. Päivän aikana tapahtui myös paljon kehitystä henkilötasolla. Erityislaatuisen päivästä teki myös se, että koulumme sai kolmannen opettaja-arvon, kun Mikko Anttila suoritti neljännen daninsa. Mikon vuonna 1990 alkanut hanmoodo-ura on ollut pitkä ja työnsä koulumme eteen on ollut vertaansa vailla. Mikon monipuoliset ja esimerkilliset taidot ja korkea lajiymmärrys korostuivat hienosti myös testipäivän tuoksinassa ja päivän päätteeksi myös hän sai päähänsä tyylisuuntamme opettajasymboliksi muodostuneen karvalakin, jonka juuret juontavat suomihanmoodon historiaan.

Boreal Hanmoodo onnittelee kaikkia tekniikkakokeen läpäisseitä ja uuden vyöarvon saavuttaneita! Voitte olla itsestänne ylpeitä!

Kiitos upeasta työstä! Tällaisten tekijöiden kehitystä ja kasvua on ilo mahdollistaa!

Kokeen valvoivat Dan-Kollegion Antti Junikka, Janne Harju ja Jori Pisilä.


Kuvassa vasemmalta ylhäältä: Janne Harju, Antti Harri, Joni Kalmari, Jari Hiljanen, Teemu Stepanoff, Ville Savolainen, Joonas Kunnela, Wayna Moncada ja Antti Junikka. Alarivissä Mikko Anttila ja Jori Pisilä.