VETÄJIEN TULIKASTEESSA MAHTAVA MÄÄRÄ OSALLISTUJIA!

02.08.2020

1.-2.8.2020 pidettiin kaksipäiväinen leiritys Boreal Hanmoodon vetäjille, tai vetämisestä kiinnostuneille henkilöille. Tapahtumaan saapui jopa kaksikymmentä vetäjää ympäri Suomen yhdeksästä eri seurasta! Tämä, jos joku kertoo siitä, että olemme oikean suuntaisella asialla!

Vaikka päämajamme meinasi ratketa liitoksistaan suuresta suosiosta johtuen, porukan treeniasenne säilyi loistavana! Opetuksesta huolehtivat varmoin ottein Dan-Kollegion Janne Harju 3.dan, Jori Pisilä 3.dan ja Mikko Anttila 2.dan. Tilaisuudessa treenattiin ahkerasti uusia vyökoekriteereitä, sekä vyökoetekniikoiden sovelluksia. Lisäksi vetäjille avattiin uusia työkaluja ja muita opetukseen liittyviä asioita. 

Leiri testasi myös organisaation toimintakykyä, kun pääopettajamme joutui viime hetkellä painavista perhesyistä perumaan osallistumisensa. Tämä ei hidastanut menoa, vaan opetukselliset asiat saatiin sovittua ennalta kokeneen kokoonpanon kesken ja leiri vedettiin sovitusti läpi. Antille järjestettiin myös etäyhteys kotiin, jonka kautta pääsi avaamaan ja päättämään tilaisuuden, sekä seuraamaan sitä etänä. 

Toivottavasti leiri oli antoisa, asiaa ja toistoja tuli ainakin paljon! Tavoitteena on nyt saada Boreal Hanmoodo -seuroissa uudet kriteerit käyttöön kokonaisuudessaan mahdollisimman pian. Muutos ottaa kokonaisuudessaan jonkin verran aikaa, mutta näillä eväillä pitäisi olla hyvä lähteä liikkeelle. Tuemme parhaamme mukaan seuroja tässä vakiinnuttamistyössä ja jatkamme leiritystä mahdollisimman sujuvan muutoksen edistämiseksi.

Kiitos ystävät tuestanne ja panostuksestanne! Tästä on hyvä jatkaa rakentamista entistä vahvemmalla jengillä ja saada koko suomihanmoodo nousuun!

Laitathan halutessasi palautetta leiristä osoitteeseen antti.junikka(at)borealhanmoodo.com