VETÄJIEN TULIKASTE II KERÄSI VETÄJÄT TAAS YHTEEN

19.08.2021

Viime viikonloppuna päämajassamme Alavudella pidetty Vetäjien Tulikaste II tapahtuma veti paikalle vetäjiä kuudesta eri seurasta ympäri Suomen harjoittelemaan ja viettämään aikaa yhdessä. Tapahtumassa käytiin läpi kattavasti Boreal Hanmoodon osa-alueita ja selkeytettiin ylävärivöiden opetuksellisia sisältöjä. Tulikasteissa on nyt käyty läpi keskeiset lajisisällöt aina peruskurssista 1.dan mustaan vyöhön asti leireille osallistuneille Boreal Hanmoodo vetäjille.

Kahtena päivänä harjoiteltiin yhteensä kahdeksan tuntia ja välissä syötiin ja saunottiin hyvin. Illan isäntä oli päivittänyt paljunsa uima-altaaseen, joten vetäjien kelpasi kelluskella lihaksensa vetreiksi hämärtyvässä kesäillassa.

Toisena päivänä Mikko Anttila 3.dan palkittiin omalla terävällä miekalla saavutuksistaan ja tekemästään työstä Boreal Hanmoodon eteen. Tuokoon tulevaisuus Mikolle entistä enemmän tunteja ja energiaa rakkaan lajin parissa!

Vetäjätapahtumia tulemme järjestämään jatkossakin ja pidämme niitä erityisessä arvossa näinä hankalina aikoina. Koronan vaikuttaessa harrastajamääriin kriittisesti, on meille ensisijaisen tärkeää, että parhaat lajiosaajat pysyvät motivoituneina parempia aikoja odottaessa. 

Mahtava fiilis jäi tapahtumasta järjestäjätaholle, joten suuri kiitos osallistujille! Tästä on loistava jatkaa syksyn alkaviin kursseihin. Olkoon syksy meille suotuisa!