VETÄJIEN TULIKASTE II 14.-15.8.2021 BOREAL HANMOODO HQ

15.06.2021

Olemme vahvasti sitä mieltä, että seuroissa voidaan hyvin, kun niiden vetäjät voivat hyvin! Mikä onkaan siis parempi tapa aloittaa syyskausi, kuin saattaa vetäjät yhteen meitä kaikkia yhdistävien tärkeiden asioiden ympärille?

On Tulikaste kakkosen aika! Elokuussa päämajassamme järjestetään viime vuoden tapaan Boreal Hanmoodon vetäjille suunnattu kaksipäiväinen leiritys, jossa pääpaino on tyylisuunnan uusien sisältöjen harjoittelussa. Tämän lisäksi aikaa ja puitteita on varattu mukavalle yhdessä ololle myös tatamin ulkopuolella.

Luvassa on neljä tuntia treeniä molempina päivinä. Päivien välissä syödään hyvin ja saunotaan. Hintaan sisältyy lauantaina treenin päätteeksi ravintolaruoka. Ravintolasta siirrymme jälleen Anttilan Mikon tiluksille iltarientoihin. Iltaa varten voi varustautua ruoka-asioissa oman tarpeen mukaan. Majoituksen ja aamupalan tarjoaa isäntäväki ennen sunnuntain treeniä. Majoitus järjestyy nopeimmalle kymmenelle suoraan, ja jos tuot mukanasi oman patjan, riittää lattiamajoitusta lopuillekin! 

Aikataulu:

La 14.8. klo 14-18 Boreal Hanmoodo leiritystä vetäjille
(Ruokailu läheisessä ravintolassa, iltariennot ja majoitus Anttilan isännän tiluksilla)
Su 15.8. klo 12-16 Boreal Hanmoodo leiritystä vetäjille

Viikonlopun hinta 60€ sisältää kahden päivän leirityksen, lauantain ravintolaruokailun, iltariennot (muut iltamurkinat kukin tuo itse), majoituksen ja aamupalan. Mikäli sinulla on erityisruokavalio, ilmoitathan toiveistasi ilmoittautumisen yhteydessä, niin toteutetaan mahdollisuuksien mukaan!

Ilmoittautumiset pian auki verkkokaupassamme.

Sydämellisesti tervetuloa! Eiköhän laiteta homma pyörimään entistä parempana nyt, kun koronado-tilanne alkaa viimein helpottaa!