Vetäjäviikonlopussa lisensoitiin ensimmäiset ohjaajat!

13.09.2023

Viime viikonloppuna 9.-10.9.2023 käytiin syksyn Vetäjäviikonloppu, joka koostui lauantain osalta Kohti mustaa vyötä- ja Dan-leiristä sekä sunnuntain osalta Vetäjäkoulutuksesta ja Lisenssikoulutuksesta.

Leiriannista vastasivat Janne Harju, Jori Pisilä ja Mikko Anttila. Vetäjiin kiinnitetty Joonas Jyrinki valitettavasti sairastui viime hetkellä, mutta Joonaksen opetuksesta saamme nauttia varmasti toisella kertaa. Kiitos Mikolle Joonaksen paikkauksesta! 

Vaikka päivään mahtuikin paljon toimintaa, ovat tällaiset leirit omiaan myös tarkemmalle työlle tason nostamiseksi. Siinä missä arkisissa harjoituksissa ei useinkaan kerkeä perehtymään asioihin erityisen syvällisesti, näissä päivissä siihen on mahdollisuus. 

Kurkkaahan videolta tunnelmia vetäjien treeneistä!

Sunnuntain alkuun pidettiin tiedotus- ja keskustelutilaisuus koskien Boreal Hanmoodo -tavaramerkkiä ja sen käyttöä. Lyhyesti Boreal Hanmoodo on Boreal Moodo Oy:n rekisteröimä tavaramerkki, jonka käyttöön Boreal Hanmoodo - School of Martial Artin alaisilla seuroilla on tiettyjä vapauksia. Lisensoiduilla Boreal Hanmoodo -ohjaajilla taas on tavallista mustavöistä ohjaajaa laajemmat, lisenssisopimuksen mukaiset, valtuudet käyttää Boreal Hanmoodo -tavaramerkkiä. Tilaisuus videoitiin ja tallenne löytyy tuttuun tapaan E-Hq palvelusta vetäjien katsottavaksi.

Alkutilaisuuden jälkeen jatkettiin Vetäjäkoulutuksen ja Lisenssikoulutuksen merkeissä. Vetäjäkoulutuksessa Antti Junikka avasi moodo-ajattelua osana Boreal Hanmoodon vetämistyötä. Samanaikaisesti koulutettiin ensimmäiset Lisensoidut Boreal Hanmoodo -ohjaajat. Lisenssikoulutuksen läpäisivät Terho Kämäräinen Oulusta ja Jukka-Pekka Jyrinki Kalajoelta. Lisensoidut ohjaajamme löydät aina ajantasaisena täältä. Onnittelut jätkille, tämä oli historiallinen päivä! Myös vetäjäkoulutuksen videomateriaalit löytyvät E-Hq palvelusta.

Olipa mahtava viikonloppu taas! Kiitos kaikille hyvästä meiningistä ja erityiskiitokset Anttilan perheelle taas vieraanvaraisuudesta!