Vetäjäviikonloppu 9.-10.9.2023

12.06.2023

Päivitetty 21.8.2023

Syksyn 2023 vetäjäviikonloppu käynnistetään 9.9. kun päämajassamme järjestetään Kohti mustaa vyötä -leiri ja Dan-leiri nykyisille ja tuleville mustille vöille! Leiriä seuraa mukava illanvietto ja seuraava päivä 10.9. pyhitetään kepeämmälle agendalle erilaisen kouluttautumisen merkeissä. Kaikille vetäjille on luvassa vetäjäkoulutus ja lisenssikoulutukseen valituille pidetään tässä rinnalla oma lisenssikoulutus. Muistathan, että aikaisemmat vetäjäkoulutusmateriaalit löydät E-HQ palvelusta.

KMV-leirit ovat säännöllisesti suositeltavia kaikille, kenellä on musta vyö lähivuosina tähtäimessä (ruskea vyö), mutta akuutteja teille, joilla leirisuoritus on ehtona ensi vuoden dan-kokeeseen osallistumiselle. Näillä leireillä dan-kollegio ohjaa ruskeavöisiä kokelaita kädestä pitäen kohti mustan vyön koetta ja näin varmistaa, että osallistujien taso on aikanaan riittävä dan-kokeeseen osallistumiseen. Leirillä käydään yleisesti ruskean vyön sisältöjä, mutta ohjataan myös henkilökohtaisesti niissä asioissa, jotka tuottavat eniten hankaluuksia. Mustan vyön kokeeseen osallistumiseen edellytetään vähintään kaksi KMV-leirikäyntiä ennen koetta.

KMV-leirin kanssa samaan aikaan pidetään mustille vöille Dan-leiri, jossa käydään läpi seuraavan dan-arvon uusia oppisisältöjä ja ohjataan henkilökohtaisesti kohti seuraavaa dan-koetta. Tällä varmistutaan, että danien oppisisällöt ja tavoitteet seuraavaan dan-arvoon ovat selkeät. Seuraavan danin suorittaminen edellyttää riittävää käyntimäärää dan-leireillä. Tarkemmat vaatimukset löytyvät etusivulta vyökoekriteereistä sekä E-Hq palvelusta.

Sekä KMV- ja Dan-leirit ovat siis sitä varten, että sinulle on selkeää, mitä sinun tulee harjoitella, jotta musta vyö, tai sen dan-arvo ovat mahdollista saavuttaa! Sen lisäksi, että leirikäynnit kuuluvat vaatimuksiin, ne ovat tärkeä sijoitus itseesi ja kehitykseesi. Ja se, että toimintamme myötä kasvaa osaavia tekijöitä, on äärimmäisen tärkeää koko hanmoodolle.

Sunnuntaina vetäjäkoulutuksen rinnalla tullaan pitämään ensimmäinen lisenssikoulutuksemme, jossa siihen valitut henkilöt kouluttautuvat lisensoiduiksi ohjaajiksi. Lisenssikoulutuksen myötä Boreal Hanmoodo - School of Martial Artin kansalliset vyökoevalvojat ja -leirittäjät lisääntyvät ja pystymme paremmin huolehtimaan seuroista kautta maan.

Majapaikasta ja tarkemmista puitteista voi kysellä talonmies Anttilalta. Mikko perheineen toivottelee tervetulleeksi yöpymään la-su yöksi, joten ilmoittele hänelle majoitustarpeesi viimeistään viikkoa ennen leiriä. Porukassa saadaan mukavampi illanvietto aikaiseksi.

Aikataulu:

La 9.9. klo 13-18, KMV- /Dan-leiri, Boreal Hanmoodo HQ, Järviluomantie 15 Alavus. Hinta 40€. Ilmoittautuminen auki verkkokaupassamme. (HUOM! Sunnuntain vetäjäkoulutuspäivä sisältyy KMV- ja Dan-leirin hintaan)

-Päivän sisältö: Tason nostaminen ja valmiuksien parantaminen: Mustan vyön dan-asteiden kokeisiin valmistavat ja niissä vaaditut oppisisällöt. Vetäjinä toimivat Jori Pisilä, Janne Harju, Mikko Anttila ja Joonas Jyrinki. Mukana kaikille yhteinen mattotekniikkaharjoitus 1,5h.

Su 10.9. klo 12-16 Vetäjäkoulutus, Boreal Hanmoodo HQ, Järviluomantie 15 Alavus. Hinta 20€ (KMV-/Dan-leiriläisille 0€). Koulutuksen pitävät Antti Junikka, Janne Harju ja Jori Pisilä. Ilmoittautuminen auki verkkokaupassamme. Samanaikaisesti järjestetään lisenssikoulutus siihen valituille. Lisenssikoulutuksen hinta 150€ (sis. lisenssi ja sertifikaatti). Koulutuksen pitää Mikko Anttila.

-Vetäjäkoulutuksen sisältö: Moodoharjoittelun fokus osana kamppailutreenien arkista vetämistä, "mihin missäkin liikkeessä ja harjoituksessa on oleellista keskittyä?", "missä piilee itsepuolustusharjoittelun ja otteluharjoittelun yhtymäkohta, ja mitä niiden ympärille mahtuu?, "Millaisin ohjein minun on hyvä ja rakentava vetää treenejä moodolajissa, jonka kokonaisuutta ja sisältöä minun on vielä syvällisemmin vaikea ymmärtää?"

Ota mukaan ruskean vyön / seuraavan danin oppisisältöihin liittyvät harjoitteluvarusteet: suojat, aseet jne. 

Nähdään Alavudella!