VETÄJÄ- JA DAN-VIIKONLOPPU ALAVUDELLA 20.-21.8.2022

09.06.2022

No onkohan huikeaa aloittaa puuhahenkilöiden syyskautta, kun laitetaan yhdessä elokuun puolen välin jälkeen kaunis kesäviikonloppu treenaamiseen ja kouluttautumiseen luonnon helmassa. Maailmanparannustakin mahtunee mukaan! Majapaikasta ja tarkemmista puitteista voi kysellä talonmies Anttilalta. Mikon luo pääsee yöpymään la-su yöksi, joten ilmoittele hänelle majoitustarpeesi viimeistään viikkoa ennen leiriä.

Aloitamme lauantaina 20.8. Kohti mustaa vyötä- ja Dan-leireillä, eli tärkeimmällä syyskauden syventävällä leirityksellä mustille vöille ja mustan vyön kokelaille (ruskeat vyöt). Leirit ovat säännöllisesti suositeltavia kaikille edellä mainituille, mutta akuutteja teille, joilla leirisuoritus on ehtona tämän vuoden dan-kokeeseen osallistumiselle. 

Näillä leireillä Dan-kollegio ohjaa ruskeavöisiä kokelaita kädestä pitäen kohti mustan vyön koetta ja näin varmistaa, että osallistujien taso on aikanaan riittävä dan-kokeeseen osallistumiseen. Leirillä käydään yleisesti ruskean vyön sisältöjä, mutta ohjataan myös henkilökohtaisesti niissä asioissa, jotka tuottavat eniten hankaluuksia. Mustan vyön kokeeseen osallistumiseen edellytetään vähintään kaksi KMV-leirikäyntiä ennen koetta.

Samaan aikaan pidetään mustille vöille Dan-leiri, jossa käydään läpi seuraavan dan-arvon uusia oppisisältöjä ja ohjataan henkilökohtaisesti kohti seuraavaa dan-koetta. Tällä varmistutaan, että danien oppisisällöt ja tavoitteet seuraavaan dan-arvoon ovat selkeät. Seuraavan danin suorittaminen edellyttää riittävää käyntimäärää dan-leireillä. Tarkemmat vaatimukset löytyvät etusivulta vyökoekriteereistä.

Sekä KMV- ja Dan-leirit ovat siis sitä varten, että sinulle on selkeää, mitä sinun tulee harjoitella, jotta musta vyö, tai sen dan-arvo ovat mahdollista saavuttaa! Sen lisäksi, että leirikäynnit kuuluvat vaatimuksiin, ne ovat tärkeä sijoitus itseesi ja kehitykseesi. Ja se, että saamme osaavia tekijöitä uunista ulos, on äärimmäisen tärkeää koko Hanmoodolle.

Mukavan illanvieton jälkeen sunnuntaina 21.8. jatketaan vetäjäkoulutuksella. Vetäjäkoulutuspäivään ovat tervetulleita kaikki Boreal Hanmoodon vetäjät vyöarvoon katsomatta (Saatte halutessanne osallistua myös lauantain ohjelmaan KMV-leirille. Ottakaa kuitenkin huomioon, että leirin on tarkoitus palvella nimenomaan ruskeavöisiä harrastajia). Kokoamme kasaan mahdollisimman antoisan koulutuspäivän lajitoiminnan aikana ilmenneiden tarpeiden ja toiveiden pohjalta. 

Koulutuspäivän sisältö:

1. Boreal Hanmoodon ydinsisältö ja vetämisen perusta, Antti Junikka 4.dan
2. Liikkuvuusvalmennus, Mikko Anttila 3.dan
3. Tuomarikoulutus, Jori Pisilä 3.dan

Aikataulu:

La 20.8. klo 13-18, Boreal Hanmoodo HQ, Järviluomantie 15 Alavus. Hinta 40€. Ilmoittautuminen auki verkkokaupassamme lähempänä. (HUOM! Sunnuntain vetäjäkoulutuspäivä sisältyy KMV- ja Dan-leirin hintaan)

Su 21.8. klo 12-16 Boreal Hanmoodo HQ, Järviluomantie 15 Alavus. Hinta 20€ (KMV-/Dan-leiriläisille 0€). Ilmoittautuminen auki verkkokaupassamme lähempänä.

Ota mukaan ruskean vyön / seuraavan danin oppisisältöihin liittyvät harjoitteluvarusteet: suojat, aseet jne. Vetäjäkoulutukseen riittää treeniasu.

Nähdään Alavudella!


Alkuperäinen kuva: Tero Heikkinen