Valtakunnallinen Starttileiri liikutti monipuolisesti!

07.09.2020

Seinäjoella 5.9.2020 järjestetty Boreal Hanmoodon Valtakunnallinen Starttileiri keräsi yhteen lähes neljäkymmentä lajiharrastajaa kahdestatoista Suomen hanmoodoseurasta! Tapahtuma oli avoin kaikille harrastajille vyöarvoon ja lajiorganisaatioon katsomatta. Leirillä harjoiteltiin ottelutekniikoita mattotekniikoista pystyotteluun, itsepuolustustekniikkaa, ja muuta lajitekniikkaa pilkkomalla sen liikettä pienempiin osasiin. Kilpailuihin valmistautuvien oli iloksemme mahdollista myös sparrata maailmanmestarin opastuksessa ja kanssa. Tilaisuudessa avattiin myös tulevien SM-kilpailujen uudempia kilpailumuotoja, kuten itsepuolustusnäytöstä ja henkilökohtaista luovaa vapaaohjelmaa.


Suuri osa Starttileirin osallistujista
Suuri osa Starttileirin osallistujista

Seuraavana päivänä 6.9.2020 järjestettiin Kohti mustaa vyötä- ja Dan-leirit, jonne osallistui kaksikymmentä henkilöä seitsemästä hanmoodoseurasta. Mukana oli myös poikkeusluvalla Vetäjien tulikasteeseen osallistuneita toimintaamme sitoutuneita punaisia vöitä. Leirien tarkoitus on selkeyttää tietä seuraavalle mustan vyön arvolle ja seurata kehittymistä sitä kohti. Osallistuminen seuraavaan vyökokeeseen riippuu siitä, kuinka tavoitteisiin pystyy sitoutumaan ja harjoittelemaan opetettuja asioita asetettuja tavoitteita kohti. 

Dan-leirillä harjoiteltiin liikkeen syvempiä periaatteita, tekniikoita puukkoa vastaan, selviytymistä puukkoa vastaan painetilanteessa nuoratussa neliössä, sekä nyrkkeilytekniikkaa. Värivyöt kävivät monipuolisesti läpi lajin kurrikulumia ja opetus keskittyi tason tarkasteluun ja sen syventämiseen.

Leirin tauolla pidettiin myös ruskean vyön 1.kup vyökoe, jossa Karkkilan Eero Kulla onnistui suorittamaan ruskean vyön toisen natsan. Onnittelut Eerolle!

Tänä vuonna dan-kokeeseen on hyväksytty tässä vaiheessa vuotta seuraavat henkilöt:

1.dan kokelaat Emmi Seppälä (Moodo Kwan Alajärvi) ja Matti Vasarainen (Jyväskylän Han Moo Do)

3.dan kokelas Mikko Anttila (Boreal Hanmoodo Alavus)

Kohti mustaa vyötä- ja Dan-leiriläiset
Kohti mustaa vyötä- ja Dan-leiriläiset

Valtava kiitos kaikille osallistuneille aktiivisuudestanne ja hienosta panoksestanne leirillä! Nähdään ensi numerossa!

Lisää kuvia ja videoita löytyy somestamme!