PERUTTU/SIIRTYY! TULIKASTE2 & LISENSSIKOULUTUS ALAVUDELLA 16.-17.1.2021

12.10.2020

Suosittu Vetäjien Tulikaste saa jatkoa lauantaina 16.1.2021 klo 14-18. Jatkamme uuden kurrikulumin läpikäyntiä siitä, mihin elokuussa jäimme, ja pyrkimyksenä on, että värivöiden sisältö on seuroissa suhteellisen selkeä tämän tapahtuman jälkeen siihen asti, kunnes harrastaja pääsee Kohti Mustaa Vyötä -leirien piiriin.

Paikka on jo tuttu Boreal Hanmoodo HQ Alavuden keskustassa. Leirin päätteeksi luvassa jälleen ruokailu ja yöpymismahdollisuus Mikon tiluksilla. 

Tulikasteen hinta 25€ ilman ruokailua, 35€ ruokailun kanssa. Majoitus kuuluu pakettiin: jos sängyt eivät riitä, niin lattiamajoituksella mennään. Sauna ja palju ovat jälleen käytettävissä.

Seuraavana päivänä 17.1.2021 klo 10.00-14.00 pidetään ensimmäinen Boreal Hanmoodo Lisenssikoulutus. Koulutus on tarkoitettu Tulikasteen 1 ja 2 käyneille vähintään 1.dan ohjaajille ja sen tarkoituksena on turvata, että jokaisella Boreal Hanmoodo seuralla on riittävän lähellä vyökokeiden ja leirien pitämiseen lisensoitu asiansa osaava ohjaaja. Samalla haluamme mahdollistaa kehitystä ohjaajillemme lisäämällä heidän autonomisuuttaan ja tarjoamalla organisaation tuen.

Koulutuksen myötä lisensoitu ohjaaja saa valvoa Boreal Hanmoodon vyökokeita 4.kup punaiselle vyölle saakka virallisten kriteerien ja vyökoehinnaston mukaisesti sekä vetää asiakasryhmille sisällöltään ja hinnoiltaan tapauskohtaisesti räätälöityjä Boreal Hanmoodon leirejä. 

Lisenssikoulutuksen hinta 150€/vuosi sisältäen koulutuksen, lisenssin ja sertifikaatin. 

Ilmoittautumiset auki piakkoin verkkokaupassamme!

Tervetuloa taasen Alavudelle! Otetaan ensin hiet pintaan ja sen jälkeen talvipakkaset vastaan paljussa ja saunoen!

Kuuluisaa pienellä präntättyä:

Boreal Hanmoodo lisenssin myöntää Boreal Moodo Oy. Päivitämme tietoja lisensoiduista ohjaajistamme verkkosivuillamme. Lisenssin haltijan Boreal Hanmoodon nimissä järjestämien tapahtumien tulee kunnioittaa Boreal Hanmoodon lajisisältöjä ja arvoja. Vyökoevalvontaan ja leirien vetämiseen littyviin periaatteisiin perehdytään tarkemmin koulutuksessa. Emme järjestä tai edellytä säännöllistä jatkokoulutusta lisenssin ylläpitämiseksi, mutta lisenssin haltijat ovat velvoitettuja osallistumaan tarvittaessa järjestettäville koulutuksille, joita ajan saatossa varmasti jossain kohtaa tulee vastaan toiminnan kehittyessä. Edellytämme, että lisensoidulla ohjaajalla tulee olla laskutusmahdollisuus tarjolla asiakkailleen (laskutuspalvelu, toiminimi tms.). Lisenssin haltija on velvollinen ilmoittamaan lisenssin myöntäjälle tietoja pitämistään tapahtumista vähintään kerran vuodessa E-salilta löytyvän lomakkeen kautta. Lisenssin voimassaolo voidaan Boreal Moodo Oy:n taholta päättää yksipuoleisesti, mikäli henkilö toimii lajin tai lisenssin myöntäjän arvojen ja ohjeistusten vastaisesti.