STARTTILEIRI JYVÄSKYLÄSSÄ 14/03/20 PERUTTU/SIIRTYY MYÖHEMMÄKSI!

12.03.2020

ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU! TAPAHTUMA PERUTTU 12.3.

TIEDOTE 11.2.2020

Arvoisa leiriväki!

Koronavirus puhututtaa ahkerasti niin mediassa kuin ihmisten arjessakin. Samaan aikaan Starttileirillemme on ilmoittautunut tupa täyteen porukkaa.

Ajoitus on harmillinen. Olemme järjestävän tahon kanssa keskustelleet asiasta ja päättäneet järjestää tapahtuman. Haluamme nostaa esiin muutaman erittäin tärkeän asian:

-Älä tule paikan päälle, jos tunnet vähänkään olevasi kipeä. Ennakkoilmoituksella palautamme osallistumismaksusi sairausperustein
-Osallistuessasi tapahtumaan teet sen omalla vastuullasi ja olet itse vastuussa vakuutuksistasi
-Huolehdi hygieniasta erityisen huolellisesti, erityisesti pese kätesi hyvin saippualla. Lisäksi tuomme salin reunalle hygieniatuotteita

Toivomme, että mahdollisimman moni säästyy sairastelulta tässä harmillisessa tilanteessa.

Osallistuessasi otathan mukaasi omat ottelusuojat (suositus) ja eväät.

Joka tapauksessa olemme äärimmäisen iloisia näin positiivisesta vastaanotosta Starttileiriämme ja toimintaamme kohtaan!

Kiitos ja näkemisiin!

  BOREAL HANMOODOn starttileiri pidetään Jyväskylässä 14.3.2020 klo 10-17 Monitoimitalon saleissa 3 ja 4. Leiri on avoin kaikille Hanmoodon harrastajille, ystäville ja yhteistyökumppaneille, joille lajinomainen tekeminen on tuttua.

  10.00-11.30 Ottelutekniikat ja taktiikat 

  Suomen Oriental Moo Do -liiton Maajoukkuetoiminnan alunperin käynnistäneet valmentajat Antti Junikka ja Jori Pisilä vetävät kattavan setin ottelua kaikilla etäisyyksillä. Tule poimimaan kallisarvoiset tärpit SM- ja MM-kisoihin!

  11.30-12.00 Keskustelua ottelusäännöistä

  Otteluosion jälkeen pidetään keskustelutilaisuus liittyen Boreal Hanmoodo kilpailuiden ottelusääntöihin. Tavoitteenamme on lyödä lukkoon mahdollisimman selkeät ja toimivat ottelusäännöt kilpailutoiminnan parantamiseksi. Tule paikalle treenaamaan ja vaikuttamaan asioihin!

  12.00-12.30 Lounastauko

  12.30-14.00 Monipuoliset itsepuolustustekniikat

  1990-luvulla suomihanmoodon syntyseuduilla - pohjanmaan seuroissa - oli nykyistä huomattavasti suurempi painotus itsepuolustustekniikoihin. Tässä osiossa "lajin vanhimmat" Janne Harju ja Mikko Anttila opettavat nykyhanmoodolle uudenlaista itsepuolustusta. Monipuolisen rauhallisemman osion tarkoitus on lisätä spesifimpää ja teknisempää osaamista tekniikoissa ja aikaa annetaan nimenomaan uusien tekniikkasovellusten opettelulle. Tule poimimaan huippuvinkit itsepuolustustekniikoihisi ja kenties jopa SM-kisojen itsepuolustusnäytökseen asti!

  14.00-15.00 Boreal Hanmoodon lajitoiminnan esittelyä ja keskustelua

   Keskustelemme myös Boreal Hanmoodon vyökoevaatimuksista ja niiden käyttöönoton etenemisestä seuroissa. Teemme tätä seuroja varten, joten pidämme vuorovaikutusta todella suuressa arvossa. Siinä missä haluamme turvata lajia suojelemalla ja opettamalla lajin keskeisintä opetuksellista ydintä, haluamme myös kehittää toimintaa ajan hengessä yhdessä seurojen kanssa. Tässä onkin mainio paikka saada selkeyttä ja suuntaa harjoitteluun sekä vaikuttaa asioihin!

  15.00-16.30 Toiminnallinen itsepuolustusharjoittelu

  Tässä osiossa valmentajamme jatkavat edellisiä osioita niputtamalla ottelun ja itsepuolustusharjoittelun elementtejä yhteen. Asteittaisella vaikeustason lisäämisellä paine kasvaa ja tekniikat sisäistyvät paremmin. Osio sisältääkin hyviä menetelmiä itsepuolustusharjoittelun eteenpäin viemiseksi seuroissa, vauhdikkaan toiminnallisen harjoittelun lisäksi!

  16.30-17.00 Verryttely, leirin purku ja yhteinen lopetus


  Tulehan paikalle nauttimaan treenistä, oppimaan uutta, kouluttautumaan ja vaikuttamaan Hanmoodon tulevaisuuteen. Mikäli et harrasta vielä Hanmoodoa mutta olet kiinnostunut leiristä, ota rohkeasti yhteyttä etusivun alalaidassa olevalla lomakkeella ja kysy lisää! 

  Leirin hinta 30€.