Päämaja laajenee ja muuta kevään ohjelmistosta!

28.11.2021

Boreal Hanmoodon päämaja laajenee ja tatamit on jo tilattu! Kun paikalliset pikkujoulut on pidetty,  vetää päämajan isäntä työrukkaset taas käteen ja siirtelee seiniä siten, että nykyisin 77 neliöinen kamppailusalimme saa 36 lisäneliötä. Projektin pitäisi olla valmis ennen ensimmäistäkään kansallista kevättapahtumaa, eli vasta julkaistut helmikuun Junior Camp ja maaliskuun ottelusalikisat tullaan pitämään jo uudessa laajennetussa salissa! Koska meillä on malttia, jättää salin isäntä vielä hieman laajennusvaraa myös tulevaisuudelle, mutta annetaan ajan näyttää, kuinka jatkohommat realisoituvat.

Kevään tapahtumista muuten. Koronan jyllätessä olemme pyrkineet tarjoamaan tapahtumia lajin vetäjille ja avainhenkilöille. Rajoitusten helpottuessa ja huikeiden salikisojemme osoittamana uskomme vahvasti, että nyt on oikea hetki panostaa niin junioreihimme, kuin kilpailutoimintaankin. Kuten jo mainittua ihka ensimmäinen Junior Camp julkaistiin juuri helmikuulle ja kevään ottelusalikilpailut maaliskuulle. Nämä löytyvät jo tapahtumistamme!

Huhtikuulle on järjesteillä Spring Camp 2022, jossa valtaosa ajasta käytetään näillä näkymin ottelutekniikan harjoitteluun ja sparraamiseen, joista molemmille on varattu oma osionsa. Sparreissa haluamme, että jokainen pääsee tekemään omalla tasollaan ja toivomallaan intensiteetillä. Niille, jotka kokevat sparriharjoitteet epämukavaksi on tarkoituksena tehdä ottelusta vähemmän peikko. Vapaaseen harjoitteluun liittyvä epämukavuus liittyy usein sen mukana tuomaan turvattomuuden tunteeseen ja tämän kanssa sujuiksi tuleminen on tärkeä tavoitteemme. Tule siis kohtaamaan pelkosi rohkeasti! Mukana leirillä on myös kattava paketti itsepuolustustekniikoiden painetestaamiseen liittyvää harjoittelua sen perustasolta vauhdikkaampaan menoon. Lähtökohtana on se, että kaikki harrastajat pystyvät osallistumaan tähän kansalliseen kaikki seurat yhteen kokoavaan leiritapahtumaan. Tule siis rohkeasti paikalle, pääset kyllä harjoittelemaan omalla tasollasi ja kehittymään eteenpäin! Lisätietoa tapahtumasta pian!

Toukokuulle on tavoitteena järjestää SM-kilpailut, joissa kilpaillaan neljässä kilpailumuodossa: Ottelussa, itsepuolustusnäytöksissä,  erikoispotkuissa ja henkilökohtaisissa vapaaohjelmissa. Kisoissa tullaan suomenmestaruuksien ja palkintosijojen lisäksi julistamaan myös ensimmäinen Boreal Champion! Boreal Champion titteli ja kiertopalkinto on pääpalkinto, jonka saa kisojen kaikista monipuolisin kilpailija. Kilpailumuodoista lisää kisasäännöissä. SM-kisojen toteutumisesta seuraa tietoa myöhemmin.

Iloista pikkujouluaikaa kaikille! Pysykää terveinä ja harjoitelkaa ahkerasti!

Boreal Hanmoodo Headquarters ennen tulevaa laajennusta

Kelpaa pääopettajankin vierailla Alavudella näissä puitteissa.

Kukas se siellä kurkkii? Oletko se sinä?

Fiiliksiä edellisestä kansallisesta leiristä

Fiiliksiä edellisistä kilpailuistamme