Ottelusalikisat Alavudella 4.2.2023

17.10.2022

Nyt on jo viimeistään hyvä kysyä, oletko sinä vuoden 2023 Boreal Champion? Helmikuun alussa lauantaina 4.2.2023 järjestetään vuoden ensimmäiset ottelusalikisat päämajassamme! (Boreal Hanmoodo Headquarters, Järviluomantie 15 Alavus) 

Aloitetaan matsit klo 12.00, joten tule n. puolta tuntia ennen paikalle ilmoittautumaan ja valmistautumaan. Luvassa taas oteltavaa kaikentasoisille harrastajille kaikilla ottelusäännöillämme D-A. Ota osaa salikisoihin ja hae vielä yhdet kisatuntumat tulevia SM-kilpailuja ajatellen tai muuten vaan!

Ottelusäännöt löytyvät täältä. Tutustu toki samalla myös muihin kilpailumuotoihimme ja lähde rohkeasti SM-kisoihin tavoittelemaan ottelukullan lisäksi viimeksi Alajärvelle voitettua Boreal Champion kiertopalkintoa! 

Ja jos haluat testata paineensietokykyäsi SM-kisoihin valmistelevamasi itsepuolustusnäytöksen osalta, salikisoissa saat esittää näytöksesi ottelujen välissä yleisön edessä! Vaikka joku saattaisi ajatella koreografian, tai sen osasen, paljastamisen olevan kilpailun näkökulmasta taktinen virhe, on asiassa myös toinen puoli. Se, joka paineen alla treenaa, myös paineen alla menestyy parhaiten niin kilpailussa, kuin muissakin olosuhteissa. Toistojen tärkeys korostuu myös tässä.

Ilmoittautuminen salikisoihin täältä!