ONNEA UUDET DANIT!

20.11.2022

Lauantaina 19.11.2022 järjestettiin Boreal Hanmoodo - School of Martial Artin kansalliset dan-kokeet päämajassamme Alavudella. Kokeisiin osallistui kahdeksan kokelasta ympäri Suomea. Mukana oli pohjoismaisen Hanmoodon alkumetreiltä asti mukana ollutta väkeä kuin myös uudempia tulokkaita. Pyörä pyörähti nyt isolla kädellä, kun saatiin samanaikaisesti useampi kokenut ja esimerkillinen lajikonkari eteenpäin sekä toinen opettaja-arvon saavuttanut henkilö tyylisuuntaamme!

Boreal Hanmoodo - School of Martial Art onnittelee kovan ja pitkän työn takana olleista uusista vyöarvoista:

Janne Harju 4.dan opettaja, Seinäjoki
Joonas Jyrinki 3.dan ylempi ohjaaja, Oulu
Terho Kämäräinen 3.dan ylempi ohjaaja, Oulu
Jukka-Pekka Jyrinki 2.dan ylempi ohjaaja, Kalajoki
Janne Väliaho 2.dan ylempi ohjaaja, Alavus

Lisäksi Eero Kulla (Karkkila), Lilianna Mosina (Jyväskylä) ja Jari Vaarala (Karkkila) suorittivat 1.dan tekniikkakokeen hyväksytysti. Sertifikaatit ja vyöt ovat jo valmiina mutta niiden luovutus odottaa vielä kuntokokeen puuttuvien osien suorittamista. Onnittelut yhtä lailla päivän menestyksekkäästä läpi vetämisestä!

Päivä kattoi seitsemän tuntia lajiosa-alueiden läpikäyntiä: lämmittely-, lihaskunto- ja liikkuvuusrutiinit, perustekniikat, välineharjoittelun, ottelu- ja itsepuolustusparitekniikat, täyskontaktiottelun, itsepuolustuksen painetestit yhtä ja useampaa vastaan, nunchaku-, keppi-, ja miekkatekniikat, murskauksen kädellä ja jalalla sekä miekalla leikkauksen. Lisäksi tehtiin ohjaajuuteen ja opettajuuteen tähtäävien näyttöjen- sekä lajiperiaatteellisen tason tarkastus. Lopuksi käytiin yleinen palautekeskustelu ja myöntöseremonia.

Vyökoevalvojat olivat erittäin tyytyväisiä kokelaiden tasosta! Tilaisuudessa oli havaittavissa myös koulumme myötä opetussuunnitelmaan otettujen uusien sisältöjen laajaa omaksumista.

Kokeen valvoivat dan-kollegion Antti Junikka, Jori Pisilä ja Mikko Anttila.

Kiitos kaikille antoisasta päivästä! Nyt varmasti kolottaa ja on palautumisen aika! Tämän merkittävän tapahtuman siivittämänä on erittäin hyvä jatkaa taivaltamme eteenpäin!

Ylhäältä vasemmalta: Lilianna Mosina, Mikko Anttila, Antti Junikka, Jori Pisilä, Eero Kulla ja Jari Vaarala, Alhaalta vasemmalta: Janne Harju, Terho Kämäräinen, Jukka-Pekka Jyrinki, Janne Väliaho ja Joonas Jyrinki.