National Campilla sparrattiin reilusti!

29.10.2023

28.10. käytiin Seinäjoella syksyn päätapahtumamme National Camp 2023! Tapahtuma kokosi yhteen Boreal Hanmoodon juniorit ja aikuiset kokemukseen ja vyöarvoon katsomatta harjoittelemaan yhdessä. Paikalle saapui kaksikymmentäviisi harrastajaa treenaamaan ja kehittymään.

Ensimmäisessä osiossa Antti Junikka kävi läpi lyöntejä, torjuntoja, askelluksia ja potkuja erilaisin harjoittein tavoitteena löytää kehityskohtia lajin perustekniikkaan. Harjoituksia tehtiin yhteisesti muodossa, sahaamalla salia päästä päähän ja pariharjoittein. 

Ennen toisen osion alkua annettiin aplodit mustan vyön kuntotestin vastikään suorittaneille. Näytätte hienoa esimerkkiä muille!

Toisessa osiossa Jukka-Pekka Jyrinki lähestyi heittoharjoittelua hienosti rakentamansa polun kautta, jossa lähdettiin maltilla ja pehmeästi oikeanlaisesta putoamistekniikasta ja turvallisen heittotuntuman luomisesta kohti kovempaa heittämistä ja tehtäväsparria. 

Kolmannessa osiossa Mikko Anttila rakensi muodollisen liikesarjan, jolla lähestyttiin oman vapaaohjelman tekemistä. Yhteisen sarjan jälkeen salissa vallitsi luova tunnelma, kun osallistujat rakensivat rohkeita vapaaohjelmia ja kovin moni rohkaistui niitä myös iloksemme esittämään. Luova vaihe oli myös oiva tilaisuus henkilökohtaisten teknisten ja koreografisten vinkkien kysymiseen ja antamiseen.

Viimeisessä osiossa, Janne Harjun sairastuttua viime hetkellä, Jori Pisilä tarjosi vankkaa ottelukokemusta huokuvan sparritunnin, jossa lähestyttiin ottelemista hyvän puolustuksen kautta. Osio sisälsi reilusti roolisparria, josta tekemistä lähdettiin elävöittämään, kunnes lopulta siirryttiin vapaisiin sparrieriin. 

Leirin ohjaajat kiersivät kollektiivisesti neuvomassa kaikissa osioissa ja kerkesivät oikein mukavasti itsekin harjoittelemaan. 

Olipas kerrassaan hyvätunnelmainen leiri! Kiitos kaikille osallistujille, leirivetäjille sekä tukijoukoille! Marraskuun ohjelmassa on dan-kokeet ja joulukuussa taas kilpaillaan päämajassa. Kevään kalenteri on työn alla ja tullaan julkaisemaan pian. 

Mukavaa alkavaa talvea kaikille!

Kurkkaa videolta salin hilpeää ja treenirikasta tunnelmaa!