NATIONAL CAMP -VIIKONLOPPU LIIKUTTI VÄKEÄ SEINÄJOELLA!

22.09.2021

18.-19.9. Seinäjoella järjestetyt Boreal Hanmoodo National Camp, Kohti mustaa vyötä -leiri ja Dan-leiri kokosivat hanmoodon harrastajia yhdestätoista seurasta ympäri Suomea harjoittelemaan yhdessä. Leireilemässä oli väkeä Alajärveltä, Alavudelta, Jalasjärveltä, Kalajoelta, Karkkilasta, Kauhavalta, Jyväskylästä, Muuramesta, Oulusta, Seinäjoelta ja Vaasasta.

Lauantain National Camp alkoi Antti Junikan vetämällä otteluosuudella, jossa harjoiteltiin yläpotkun pohjustusta horjuttavilla lyöntitekniikoilla. Tekniikkaosuuksien välissä sparrattiin runsaasti harjoiteltuja asioita sisään ajaen ja lopussa porukka jaettiin vielä tasoryhmittäin sparraamaan. Osatavoitteena oli totuttaa silmää taas otteluun pitkän kisatauon jälkeen kevyen sparrin merkeissä. 

Tätä seurasi Mikko Anttilan ja Janne Harjun vetämä itsepuolustusosuus, jossa tuttuja tekniikoita pilkottiin tavallista tarkemmin sillä ajatuksella, että kirkastuisi, mikä tekemisessä on oleellista onnistumisen ja toimivuuden kannalta. Osio otti syvästi kantaa niin tekniseen suoritustapaan kuin tekniikoiden monipuoliseen harjoitteluunkin.

Kolmannessa osiossa Antti Junikka opetti miekkatekniikan perusteita ja joitain uusia Boreal Hanmoodon mukanaan tuomia miekkasisältöjä. Osio sisälsi niin perustietoa miekan harjoittelusta kuin teknistäkin sisältöä.

Sunnuntaina ruskeille vöille oli oma agendansa Mikko Anttilan johtamana. Ruskeat vyöt kävivät laajasti lajikurrikulumia läpi mustan vyön koetta ajatellen ja asettivat itselleen tavoitteita tulevaan. Iloksemme näyttää siltä, että kokelaita on tulossa kokeeseen niin tänä vuonna kuin seuraavinakin. Mustille vöille kirkastettiin aluksi dan-harjoittelun painopisteitä ja päämääriä ja harjoiteltiin sitten näitä. Tämän jälkeen Janne Harju opetti mustia vöitä valvovan silmän alla osana omaa tulevaa 4.dan koettaan. Viimeisessä osiossa mustat vyöt harjoittelivat nyrkkeilytekniikkaa käyden monipuolisesti läpi pään suojaamista erilaisin pariharjoittein, kuin myös askelharjoitteita.

On aina mahtavaa treenata, kun porukka on huippuasenteella liikkeellä! Kiitos leiristä kaikille osallistujille! Nyt uudet oivallukset harjoittelun alle ja hautumaan. 

Nähdään pian ja käyhän kurkkaamassa alla olevalta videolta leirin tunnelmia:

Dan-kokelaat ja danit
Dan-kokelaat ja danit