MURSKAUSLEIRILLÄ KOETELTIIN TAAS RAJOJA!

01.08.2021

25.7.2021 järjestetyllä murskausleirillä asetettiin taas uusia rajoja. Tilaisuudessa opetettiin lyönti- ja potkutekniikoita potkupistareihin, murskausharjoituslevyihin, kattotiileihin ja leca-harkkoihin. Leirillä rajojaan pääsi koettelemaan niin ensikertalaiset kuin kokeneet konkaritkin. 

Viime vuoteen nähden osallistujia oli vähemmän, mutta saimme silti erittäin hyvän leirin aikaiseksi. Osallistujat pääsivät tekemään enemmän toistoja, saivat enemmän henkilökohtaista huomiota, ja murskattavaa materiaalia oli reilusti.

Ennätyksiäkin tehtiin, muun muassa, kun viime vuonna Jyväskylän Otto Peuranen 1.dan nosti ennätyksensä yhdeksään leca-harkkoon murskauksessa kyynärvarrella alaspäin, tällä kertaa Otto nosti ennätystään kymmeneen harkkoon tuloksella 10/10! Onnittelut Otolle ja muille itsensä ylittäneille!

Kiitos HQ:n väelle tapahtuman järjestämisestä, kollegion väelle opetuksesta ja tietysti kaikille leirille osallistuneille! Seuraavana vuorossa Vetäjien Tulikaste II 14.-15.8.2021! Ilmoittaudu heti, sillä varmasti on taas huikea ja yhteisöllinen leiriviikonloppu tulossa!