Kevätkausi päätettiin tyylillä Seinäjoella!

22.05.2023

Lauantaina kevätkausi päättyi Seinäjoella kansallisten lajitapahtumien osalta, kun National Spring Camp 2023 saatiin päätökseen! Paikalle saapui mukavat 45 hanmoodoharrastajaa treenaamaan yhdessä. Monipuolinen leiri sisälsi niin hyppyputoamistekniikoita, painitekniikoita, keppitekniikoita, itsepuolustusta kuin nyrkkeilytekniikoitakin ja toteutettiin kuuden vetäjän voimin. Tason mukaista ohjelmaa oli niin aikuisille kuin junioreillekin, yhdessä ja erikseen, ja moni harrastaja pääsi harjoittelemaan tuoreiden suomenmestareiden kanssa.

Puolessa välissä tapahtumaa palkittiin ansioituneita lajivaikuttajia. Leirin vetäjäkaartiinkin kuulunut Terho Kämäräinen 3.dan Limingasta palkittiin upealla miekalla pitkäaikaisesta ja esimerkillisestä työstä lajin ja tyylisuunnan parissa. Positiivinen Teukka on vaikuttanut lajin parissa 90-luvulta saakka ja ollut Borealin kannustusjoukoissa sen alusta saakka. Uuden tyylisuunnan myötä Teukka on aloittanut Liminkaan täysin uutta Boreal Hanmoodo-toimintaa.

Kalajoen seuran vetäjä Jukka-Pekka Jyrinki 2.dan palkittiin tyylikkäällä tikarilla samoin perustein. Myös Jupe on ollut hanmoodossa mukana 90-luvulta saakka ja aktiivinen toimija ja vaikuttaja Borealin toiminnassa sen alusta saakka. Jupe on tehnyt aktiivista ja laadukasta työtä omalla alueellaan ja saanut luotua todella aktiivisen ja suuren seuran, jossa on aikuisten ja juniorien hyvä harrastaa. Viime aikoina hän on muun muassa paikalliskilpailuja järjestämällä saanut aktivoitua ja rohkaistua junioriharrastajia kansallisiin lajitapahtumiin mukaan.

Kiitos hyvästä työstä ja onnittelut hyville miehille!

Näihin tunnelmiin on erityisen mukava päättää kevätkausi. Koko kausi 2022-2023 on ollut Boreal Hanmoodolle erittäin hyvä! Seuroissa on tapahtunut kasvua ja niitä on tullut toiminnan piiriin lisään. Tapahtumissa on käynyt erittäin hyvä määrä väkeä ja olemme saaneet monella tasolla näkyvyyttä lajille!

Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta! Seuraava lajitapahtuma on Summer Camp 2023 Alavudella ja tästä ulkoilmatapahtumasta odotetaan huikeaa! Nähdään Summer Campillä! Julkaisemme ensi kauden tapahtumakalenterin lähiaikoina!

Siihen saakka Boreal Hanmoodo - School of Martial Art toivottaa sinulle oikein hyvää ja vauhdikkaasti jo lähestyvää kesää!