Kevään vetäjäviikonloppu 18.-19.3.2023

17.10.2022

Kevään vetäjäviikonloppu räjähtää käyntiin 18.3. kun päämajassamme järjestetään kevään Kohti mustaa vyötä -leiri ja Dan-leiri nykyisille ja tuleville mustille vöille! Leiriä seuraa mukava illanvietto ja seuraava päivä 19.3. pyhitetään kepeämmälle agendalle Vetäjä Workshopin merkeissä. Workshop on luontevaa jatkoa elokuun vetäjäkoulutukselle ja tarjoaa parhaan mahdollisen tilaisuuden lajin avainhenkilöiden väliselle vuorovaikutukselle, kehitystyölle ja keskinäiselle oppimiselle. Agenda julkaistaan lähempänä.

KMV-leirit ovat säännöllisesti suositeltavia kaikille, kenellä on musta vyö lähivuosina tähtäimessä (ruskea vyö), mutta akuutteja teille, joilla leirisuoritus on ehtona ensi vuoden dan-kokeeseen osallistumiselle. Näillä leireillä dan-kollegio ohjaa ruskeavöisiä kokelaita kädestä pitäen kohti mustan vyön koetta ja näin varmistaa, että osallistujien taso on aikanaan riittävä dan-kokeeseen osallistumiseen. Leirillä käydään yleisesti ruskean vyön sisältöjä, mutta ohjataan myös henkilökohtaisesti niissä asioissa, jotka tuottavat eniten hankaluuksia. Mustan vyön kokeeseen osallistumiseen edellytetään vähintään kaksi KMV-leirikäyntiä ennen koetta.


KMV-leirin kanssa samaan aikaan pidetään mustille vöille Dan-leiri, jossa käydään läpi seuraavan dan-arvon uusia oppisisältöjä ja ohjataan henkilökohtaisesti kohti seuraavaa dan-koetta. Tällä varmistutaan, että danien oppisisällöt ja tavoitteet seuraavaan dan-arvoon ovat selkeät. Seuraavan danin suorittaminen edellyttää riittävää käyntimäärää dan-leireillä. Tarkemmat vaatimukset löytyvät etusivulta vyökoekriteereistä.

Sekä KMV- ja Dan-leirit ovat siis sitä varten, että sinulle on selkeää, mitä sinun tulee harjoitella, jotta musta vyö, tai sen dan-arvo ovat mahdollista saavuttaa! Sen lisäksi, että leirikäynnit kuuluvat vaatimuksiin, ne ovat tärkeä sijoitus itseesi ja kehitykseesi. Ja se, että toimintamme myötä kasvaa osaavia tekijöitä, on äärimmäisen tärkeää koko hanmoodolle.

Vetäjä Workshopiin ovat tervetulleita kaikki Boreal Hanmoodon seuravetäjät vyöarvoon katsomatta. (Saatte halutessanne osallistua myös lauantain ohjelmaan KMV-leirille. Ottakaa kuitenkin huomioon, että leirin on tarkoitus palvella nimenomaan ruskeavöisiä harrastajia).

Majapaikasta ja tarkemmista puitteista voi kysellä talonmies Anttilalta. Mikko perheineen toivottelee tervetulleeksi yöpymään la-su yöksi, joten ilmoittele hänelle majoitustarpeesi viimeistään viikkoa ennen leiriä. Porukassa saadaan mukavampi illanvietto aikaiseksi.


Aikataulu:

La 18.3. klo 13-18, Boreal Hanmoodo HQ, Järviluomantie 15 Alavus. Hinta 40€. Ilmoittautuminen auki verkkokaupassamme lähempänä. (HUOM! Sunnuntain vetäjäkoulutuspäivä sisältyy KMV- ja Dan-leirin hintaan)

Su 19.3. klo 12-16 Boreal Hanmoodo HQ, Järviluomantie 15 Alavus. Hinta 20€ (KMV-/Dan-leiriläisille 0€). Ilmoittautuminen auki verkkokaupassamme lähempänä.

Ota mukaan ruskean vyön / seuraavan danin oppisisältöihin liittyvät harjoitteluvarusteet: suojat, aseet jne. Sunnuntaipäivälle riittää treeniasu.

Nähdään Alavudella!