PERUTTU! / HANMOODO SM-KILPAILUT ALAVUDELLA 24.10.2020 

09.07.2020

Seuraa tärkeä tiedotus!

Uusimpien koronatietojen, -suositusten ja -rajoitusten myötä olemme päättäneet peruuttaa 24.10.2020 päiväykselle suunnitellut Hanmoodon SM-kilpailut. Tilanteen kehitys on valitettavasti nyt sen suuntainen, ettemme nähneet muuta vaihtoehtoa.

Olemme erittäin harmissamme tästä asiasta ja pahoittelemme peruutuksesta aiheutunutta haittaa. Osallistumismaksut tullaan palauttamaan ja kilpailuihin ilmoittautuneille ilmoitetaan sähköpostilla asiasta vielä erikseen.

Mutta pienistä ei lannistuta! SM-kisat tulevat, kun aika on tälle otollisempi. Olemme jo aloittaneet järjestelyt kisojen pitämiseksi keväällä 2021! Sali on varattu samasta paikasta 15.5.2021. Facetapahtuma ilmestyy piakkoin!

Tämän lisäksi kisasivusto on pystyssä, säännöt on laadittu, palkinnot on hankittu ja uusia kilpailumuotoja on jo ajettu sisään! Meillä on nyt enemmän aikaa harjoitella ja räjäyttää kisatapahtuma loistoonsa sitten, kun sen aika on. Nyt voimme keskittyä pienempiin ja hallitumpiin tapahtumiin ja panostaa niihin asioihin, joihin voimme vaikuttaa.

Eli katsellaan tilannetta rauhassa ja treenataan hymyssä suin! 

Huom! 25.10.2020 dan-kokeet tullaan pitämään alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. 

Tsemiä ja treeni-iloa kaikille!