ETÄTREENIT MUSTILLE VÖILLE JA SEURAVETÄJILLE

21.04.2020
Antti syventyy tulevan päivän agendaan
Antti syventyy tulevan päivän agendaan

Tervehdys ystävät! Poikkeustilaa on eletty jo jonkin aikaa ja olemme tarkkailleet tilannetta mielenkiinnolla. Iloksemme olemme saaneet kyselyitä treeniasioissa vetäjiltä, seuroilta ja harrastajilta poikkeusolojen aikana. Onkin oiva paikka aloittaa tiiviimpi etäyhteydenpito ja sitä kautta luoda rakenteita vallitsevaan tilanteeseen. Reaaliaikainen vuorovaikutus on nyt erityisen tärkeää.

Aloitetaan etätreenitoiminta mustien vöiden kokoontumisella tulevana sunnuntaina 26.4.2020 klo 12.00-13.00. Treeni on tarkoitettu Hanmoodon mustille vöille ja seuravetäjille kautta maan. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautunutta! Ilmoittaudu lähettämällä sähköposti Antille osoitteeseen antti.junikka(at)borealhanmoodo.com.

Treenin aihe: 

Ajatuksia luonnollisesta liikkeestä ja tätä avaavia harjoitteita

Opetuksesta vastaa Antti Junikka 4.dan

Voit osallistua kätevästi kotoa käsin, eikä treeni vaadi paljoa tilaa. Jätetään aikaa kysymyksille ja myös tulevista treenitarpeista ja -rakenteista keskusteluun. 

Tilaisuus toteutetaan Google Hangouts videopuhelupalvelulla. Tsekkaa, että saat Hangoutsin toimimaan joko puhelimessasi tai tietokoneellasi. Ennen tapahtumaa tulet saamaan sähköpostiisi linkin, josta pääset kirjautumaan videopuheluun. Tulethan paikalle hyvissä ajoin, jotta päästään aloittamaan kellonlyömällä. Toivotaan, että yhteydet ovat puolellamme. :)


Nähdään sunnuntaina!