ETÄTREENIEN JATKO

26.04.2020
Harakanvarpaita aiheeseen liittyen
Harakanvarpaita aiheeseen liittyen

Ensimmäiset etätreenit mustille vöille ja seuravetäjille ovat nyt takana päin. Suuri kiitos osallistuneille! 

Paikalla oli väkeä viidestä eri seurasta ympäri Suomea ja aihepiiri avasi Hanmoodon tekniikat läpileikkaavaa ydintä, eli luonnollisen liikkumisen taitoa ja sitä kasvattavia harjoitteita. Palautteen pohjalta vastauksia saatiin moneen kysymykseen. Aihepiiri ei ole helppo ja tästä jäi todella hyvä fiilis! Haluammekin kannustaa jokaista seuraa järjestämään oman seuran väelle treenejä netin yli. 

(Mikäli et päässyt tänään paikalle ja tälle samalle setille löytyy kiinnostusta, ota yhteyttä antti.junikka@borealhanmoodo.com. Mikäli saadaan ryhmä kasaan, tämä voidaan järjestää vielä toistamiseen lähiaikoina) 

Mutta jatketaan hyväksi todetulla tiellä ja järjestetään toistaiseksi puolitoistatuntinen treeni joka toinen viikonloppu. Kaikki Hanmoodon mustat vyöt ja seurojen vetäjät (ei tarvitse olla musta vyö) ovat tervetulleita paikan päälle. Tällä kokoonpanolla on hyvä availla lajin syvempää olemusta, josta avainhenkilöiden on sitten mahdollista ammentaa motivaatiota ja välittää hyvää energiaa sinne kotiseuroihin.

Seuraavat treenit uudella agendalla lauantaina 9.5.2020 klo 10.00-11.30. Tästä tulee vielä oma uutisointinsa ilmoittautumisohjeineen. Hangoutsissa tuli vastaan tiettyjä rajoituksia ja selvitellään tuohon mennessä olisiko joku toinen ympäristö parempi treenien toteutukseen. 

Kuulemiin!