Eero Kullalle ja Jari Vaaralalle 1.dan mustat vyöt!

20.12.2022

Eilen 19.12.2022 oli hieno päivä Karkkilan seuralle, kun seuran Eero Kullalle (kuvassa vas.) ja Jari Vaaralalle (kuvassa oik.)  luovutettiin jo pitkään tavoittelemansa 1.dan mustat vyöt! Dan-Kollegiosta oli paikan päällä Jori Pisilä, joka Boreal Hanmoodon kanssavetäjille jo tiedotti asiasta aikaisemmin näin:

"Kaksi Boreal Hanmoodo -harrastajaa, Eero Kulla ja Jari Vaarala, saivat tänään sitoa ensimmäistä kertaa 1.dan vyönsä vyötäröilleen Karkkilassa ja minä sain kunnian olla paikalla edustamassa dan-kollegiota sekä luovuttamassa vyöt ja sertifikaatit heille.Eero ja Jari läpäisivät hienosti 1.dan tekniikkakokeen Alavudella 19.11.2022. Nyt kun myös loppukesällä hienosti suoritetun kuntokokeen muutama jälkitarkastus saatiin hoidettua, voitiin vyöt ansaitusti luovuttaa oikeille omistajilleen. Eero ja Jari ovat tehneet paljon töitä uusien vyöarvojensa eteen ja uskon tuon työn rakentaneen erinomaista pohjaa myös tulevalle kehitykselle. Paljon onnea Eero Kulla 1.dan ja Jari Vaaarala 1.dan!

-Jori Pisilä"

Paljon onnea Eero ja Jari hienosta saavutuksesta koko Boreal Hanmoodo -School of Martial Artin puolesta! Tästä on mahtava jatkaa eteenpäin!