DAN-kokeet päämajassa 12.12.2021

14.11.2021

Tämän vuoden Dan-kokeet pidetään 12.12.2021 Alavudella. Paikka: Boreal Hanmoodo HQ (Järviluomantie 15, 63300 Alavus). Tilaisuus alkaa klo 10.00 ja lopettelemme ennen klo 16.00.

Dan-kokeen vaatimukset löytyvät ajankohtaisista vyökoevaatimuksistamme, jotka löytyvät aina nettisivujemme etusivun alusta. Kriteerien täyttyessä Dan-kokeeseen haetaan E-HQ palvelusta löytyvällä lomakkeella, jolloin Dan-Kollegio tarkistaa hakemuksen ja antaa päätöksen kokeeseen osallistumisesta.

Hakemusten perusteella 2.dan kokeeseen on hyväksytty tänä vuonna Markku Peurala (Alavus) ja 4.dan kokeeseen on hyväksytty Janne Harju (Seinäjoki). 1.dan kokeeseen on hyväksytty ehdollisena Lilianna Mosina (Jyväskylä). Liliannan koe kuitenkin siirtyy tässä kohtaa myöhempään ajankohtaan henkilökohtaisista menoista johtuen ja koe järjestetään, kun yksilöllisesti sovitut kriteerit täyttyvät ja löytyy sopivampi ajankohta kokeeseen osallistumiselle (Kokelaita on tiedotettu hyväksynnästä jo hyvissä ajoin henkilökohtaisesti). Onnea kokelaille hakemuksen hyväksynnästä ja nähdään pian Alavudella.

Onko sinulla tavoitteena musta vyö?
Värivyökriteerien loppupuolella tie Dan-kokeisiin käy Dan-Kollegion järjestämien Kohti mustaa vyötä(KMV)- ja Dan-leirien kautta. KMV-leiri on tarkoitettu kaikille ruskeille vöille, ei ainoastaan saman vuoden dan-kokeeseen osallistuville. KMV-leirillä opetus on aina yksilöllistä ja riippuu harrastajan ruskean vyön kup-arvosta (3.-0.kup). Tämän vuoden kokelaat ovat saaneet leirillä opetusta dan-koetta varten sekä viimeiset välitavoitteet harjoiteltavaksi dan-kokeeseen. Leirin tarkoitus on tarjota kokelaalle oppimiskokemuksia ja selkeyttää, mitä dan-kokeessa kokelaalta odotetaan. Muiden kokeneempien ruskeavöisten harrastajien kanssa käydään läpi valmistautumista dan-kokeeseen lähiaikana. Tuoreemmille ruskeille vöille käydään läpi vyöarvosidonnaisia välitavoitteita, jotka tähtäävät dan-kokeeseen pidemmällä aikajänteellä. Mikäli olet ruskealla vyöllä ja tavoitteenasi on musta vyö, osallistu ihmeessä KMV-leirille aina, kun mahdollista! 1.dan kokeeseen osallistujilla on oltava käytynä vähintään 2 kpl KMV-leirejä ennen dan-koetta. Dan-leirillä selkeytetään samalla tavalla mustille vöille sisältöjä ja vaatimuksia seuraavaa dan-koetta varten. 

Tsemppiä tämän vuoden testiin osallistuville!