BOREAL HANMOODO SUMMER CAMP 19.-20.8.2023

10.05.2023

Ohhoh! Nyt on aika laittaa päivämäärät kalenteriin ja varata aikaa parhaalle tavalle avata tuleva tapahtumakausi, sillä Hanmoodo Summer Camp 2023 järjestetään 19.-20.8.2023 Alavudella!

Leiripaikkana on Sepänniemen Lomakylä ja alustavasti ohjelmaa on tarjolla lauantain noin klo 12 eteenpäin sunnuntain klo 16 saakka. Ohjelmaa tulee olemaan sekä aikuisille että junioreille. Osallistua voi joko yhdelle tai kahdelle päivälle.  Leiriohjelma tulee olemaan tuttuun tapaan monipuolinen ja tulee sisältämään aivan varmasti ainakin murskausta sekä asetekniikkaa, joiden harjoittelu ulkosalla toimii erityisen hyvin. Huonon sään varalle järjestämme vaihtoehtoisen sisätilan treeniä ajatellen.

Majoitus tulee tapahtumaan 2-6 hengen mökeissä, joissa on vaihteleva varustetaso. Kaikissa kuitenkin vähintään vesi, lämmitys, jääkaappi ja sängyt. Lauantai iltaan tulee sisältymään saunomista, uimista, grillaamista ja muuta mukavaa illanviettoa. Varmasti myös jotain spesiaalia kehitellään illan kuluksi.  Sunnuntaille tulee olemaan tarjolla aamupala lomakylän kahviossa. Kahviosta saa muutenkin tilattua muun muassa pitsaa ja virvokkeita. Jos haluat tuoda majoituksen mukanasi, niin paikan päällä on myös leirintäalue.

Leirin ohjelma, hintatiedot ja ilmoittautuminen ilmestyvät lähempänä mutta merkkaa jo viikonloppu kalenteriisi, niin ei tule päällekkäisyyksiä, ja kärky kiivaasti paikkaa leirille, sillä takaamme paikat vain 50 ensimmäiselle!

Tämä tiedote päivittyy, kun uutta ilmenee, joten palataan pian asiaan!

Kurkkaa Sepänniemen Lomakylä täältä!