Boreal Hanmoodoa nyt myös Limingassa!

18.07.2022

Boreal Hanmoodo alkaa Limingassa elokuussa 2022, kun Terho Kämäräinen 2.dan aloittaa lajin ohjaamisen osana Tupoksen Tuiskun lajivalikoimaa! Kokenut Teukka on aloittanut hanmoodon harjoittelun 90-luvulla vaikuttaen aktiivisena harrastajana, vetäjänä ja vastuuhenkilönä Sodankylän, Turun ja Oulun seuroissa. Tällä hetkellä Teukka toimii Oulun seuran puheenjohtajana. Limingan myötä Boreal Hanmoodoa harjoitellaan nyt viidellätoista paikkakunnalla ympäri Suomen! 

Elokuussa alkava nuorille suunnattu peruskurssi on tarkoitettu kaikille 10-17 vuotiaille. Harjoitukset ovat tiistaisin Krankka-Areenalla (tatami) klo 16.00-17.30 ja varusteiksi riittävät t-paita, verkkarit ja juomapullo. Peruskurssin hinta on 20€/talous, eli Tupoksen Tuiskun normaali jäsenmaksu. Kurssin kesto on noin neljä kuukautta ja jäsenmaksulla saa harjoitellla vuoden loppuun saakka. Voit tulla tutustumaan lajiin harjoittelupaikassa pidettävään lajinäytökseen 16.8.2022 klo 16-17 (Krankka-Areenan tatami). Ensimmäiset harjoitukset ovat tiistaina 23.8.2022.

Boreal Hanmoodo tuo Liminkaan monipuolisen, turvallisen ja kokonaisvaltaisesti kehittävän nuorille soveltuvan kamppailulajiharrastuksen kokeneen vetäjän toimesta. Voit olla yhteydessä kaikissa lajiin, harjoitteluun ja kurssiin liittyvissä asioissa Terho Kämäräiseen puh. 0405920562. 

Tervetuloa Boreal Hanmoodo - School of Martial Artin sateenvarjon alle!