BOREAL HANMOODO STARTTILEIRI 5.9.2020 SEINÄJOELLA

04.07.2020

Maaliskuulta koronan vuoksi siirtynyt kaikille hanmoodoharrastajille avoin Boreal Hanmoodo Starttileiri pidetään 5.9.2020 Seinäjoella (Urheilutalon Kamppailusali, Kirkkokatu 15, 60100 Seinäjoki)

Leirin sisältöön on tehty ajan hengessä muutoksia. Koska rakensimme seuravetäjille jo omat kehityspäivät/tulikasteen elokuun alkuun, voimme keskittyä nyt Starttileirillä entistä paremmin yhdessä harjoitteluun ja tuleviin koitoksiin valmistautumiseen. Vaikka Hanmoodossa kilpaileminen ei ole pakollista, on lajissa sydän sykkinyt aina vahvana kilpailuja ja niitä järjestäneitä tahoja kohtaan. Kilpailutapahtumat mahdollistavat monipuolisen kilpailemisen ennen kaikkea itseään vastaan, mikä mahdollistaa osaltaan korkean taidon kehittymisen. Kilpailut rytmittävät tärkeässä määrin myös seuraharjoittelua ja kilpailuihin valmistava treeni ohjaa kohti hyviä kamppailullisia ominaisuuksia kilpaili sitten itse tai ei. Kilpailukulttuuria piristääksemme olemme halunneet lisätä leirin sisältöön perehdytystä SM-kilpailuiden kilpailumuodoista ja niiden harjoittelua.  

Aikataulu:

10.00-11.30 Ottelutekniikat.

Monipuolista otteluharjoittelua kaikilla etäisyyksillä pystystä mattoon Antti Junikan ja Jori Pisilän vetämänä.

11.30-12.00 Lounastamista ja jutustelua (Tapahtumapaikalla on kahvila)

12.00-13.30 Itsepuolustustekniikat. 

Tehokasta itsepuolustusharjoittelua, sekä opetusta itsepuolustusnäytöksen rakentamiseen. Janne Harju ja Mikko Anttila avaavat, mitä hyötyä itsepuolustusnäytöksen valmistelusta, harjoittelusta ja toteutuksesta on toimivan itsepuolustuksen oppimisen näkökulmasta.

13.30-13.45 Taukoilua ja jutustelua

13.45-15.00 Luovuus ja liike. 

Opetusta aseettomien ja aseellisten tekniikoiden yksilöharjoitteluun, sekä luovan henkilökohtaisen vapaaohjelman rakentamiseen Antti Junikan toimesta.

klo 15.00 Leirin lopetus


Leirin hinta 30€. Ilmoittautumiset pian avoinna verkkokaupassamme. Mikäli kerkesit maksamaan leirin jo keväällä, on ilmoittautumisesi yhä voimassa!

(Huomaathan, että jo heti seuraavana päivänä samassa paikassa on yhtäaikainen Kohti mustaa vyötä -leiri ruskeille vöille ja Dan-leiri mustille vöille. Tästä on oma tapahtumansa ja erillinen ilmoittautuminen.)

Tavoitteenamme on antaa motivaatiota henkilökohtaiseen harjoitteluun, aktiiviseen seuraharjoitteluun, jatkuvaan itsensä haastamiseen, ja halukkaille kisaamiseen monipuolisissa kilpailumuodoissamme!

Tervetuloa Seinäjoelle viihtymään yhdessä!